[Mersin - MT]

Ben bir kaç yıl önce Mersin Aydınlık Evler İ.O nun önünde bir BMW gördüm plakasında forumun logosu vardı acaba o abi burdamı merak ettim
(motosiklet bmw nine t ye benziyordu o zamanlar çok anlamıyordum motosiklet işinden )

yarın mersine gelmeyi düşünüyorum motor almaya yardımcı olabilir müsait bir arkadaş var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

benim mersin gezisi bayram sonuna kaldı

Her pazar motosiklet grupları geçiyor Taşucu - Silifke arası acaba burdan mı bilemedim. Pek aktif değil gibi burası.

Mersin İl Temsilcisi
Her pazar motosiklet grupları geçiyor Taşucu - Silifke arası acaba burdan mı bilemedim. Pek aktif değil gibi burası.

buyur gel çoğalt üstadım..
buranın adamı belli, az ve öz..
grup görüşmelerine gelmek isterseniz haber edin, davet edelim :)

rOq6X1.jpg
[/url][/IMG]

Hortlatıcam burayı ama yeni X-treme Max'ımla aranıza katılmak isterim haftasonu. Nasıl ulaşabiliriz grup üyelerine?

Mersin İl Temsilcisi
Hortlatıcam burayı ama yeni X-treme Max'ımla aranıza katılmak isterim haftasonu. Nasıl ulaşabiliriz grup üyelerine?

Merhaba..
Aslında hemen her hafta sonu geziler yapıyorduk ama burada paylaşmıyorduk.
Özelden numaranızı yazarsanız detaylı konuşuruz..

Maksat muhabbet olsun arkadaşlar

akşam/gece saatlerinde; (iş çıkışı) haftalık düzenli olarak, pazartesi çarşamba cuma gibi basketbol oynamaya niyetlenen ama yalnız sıkılırım, 3-5 kişiyi nerden bulacağım diye mecburen evde pinekleyen birileri var mı?

Elden ele yayıp özelden dönebilirseniz sevinirim :)

Son düzenleme:
Ben internetten alacağım zaten repika sc ama montajını kime yaptıracam. malüm yek pare egzoz kesilmesi vs gerekecek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Arkadaşlar mersin içi motorla gezeilecek manzaralı nereleri önerirsiniz ?

bu arada öncecsinde gittiğimiz yereler,

avgadı
gözne- ayvagediği
emirler - tarafı
aslanköy

Ben internetten alacağım zaten repika sc ama montajını kime yaptıracam. malüm yek pare egzoz kesilmesi vs gerekecek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Arkadaşlar mersin içi motorla gezeilecek manzaralı nereleri önerirsiniz ?

bu arada öncecsinde gittiğimiz yereler,

avgadı
gözne- ayvagediği
emirler - tarafı
aslanköy

Manzarayı bilmiyorum da.Narlıkuyu veya Limonlunun yukarısında doktorun yeri var ora olabilir.

Mersin grubu bayağı bir dutluk olmuş, sıfır bir Honda Forza aldım, yılbaşından itibaren müsait olabilirim, etkinlik durumlarınız olurda burada paylaşırsanız katılmayı isterim, sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar