[Mersin - MT]

valla cellocum herhalde erdemlinin bi yaylasına gidiyorlar ama ben yokum

buluşma yeri mc donalds önü saat 9:00 9:30

Son düzenleme:

Toplanma Yeri: McDonalds'ın önü..
Saat: 9:00 Hareket: 9:30
Gidilecek Yer: Avgadı Yaylası
Yol Kaptanı: Ben yani nam-ı diger PcPcPc... :p
Hız: Yayla olduğu için sabit deil..

slm beyler.. ben Kerimin arkadaşı-artçısı ve mustafa abicinin kuzeni Ahmet.. 3 saat sonra mcdonaldsda görüşürüz.. :)

SLM MERSİN MT
gezimiz kazazıs belasız tamamlandı ilginize ve katılan arkadaşlara teşekkürler. ayrıca çağrı hocaya ve ailesine misavirperverliklerinden dolayı teşekkürler

kerimcim resimleri e-mail adresine postaladım fakat iletilemedi uyarısı aldım. e-mail dolumu acaba boşalt. tekrar gönderecem. hemen yayınla merak eden arkadaşlar var. ayrıca bende sendeki fotoları merak ediyorum

okancım çok geçmiş olsun

sevgiler

emınım gezınız yıne cok guzel olmustur fotografları merakla beklıyorum
herkese saygılar

slm arkadaşlar.. çok güzel gezdik eglendik.. her ne kadar katılım az olsada çok güzel ve gezi denecek bir gezi oldu.. :) STUNC abi resimler gelmiş ama bi bölümü gelmemiş yani hatalı ama hangi dosyalar eksik bilmiyorum.. benm mail adresi dolmuş bir yerden sonra.. sana zahmet resimleri benm gmaile adresime yollarmısın.. [email protected] bu arada bende fotoları yolluyorum şu an.. :cat: yarın ilk işim siteye eklemek olacak ama çok uykum war.. :pale:

kerim abi o kadar farkı bende yesem bende yarışmazdım bir daha:mrgreen: bu arada okan4037 tekrar tekrar geçmiş olsun:rendeer: neyseki fazla birşey yok görüşmek üzere mersin mt:)

bende o kadar fark yesem bende yarışmam üstelik on metrede avans verdim

okan geçmiş olsun abim bi ar gelde konuşalım

Son düzenleme:
walla başkan hiç sorma... ufak bir yarıştı ama hepimiz dersimi aldık.. yani en azından ben dersimi aldım.. şu okanın yanındayım ziyarete geldim.. herkese slm.. :rendeer:

arkadaslar bu yarıs ısı abartılı olmaya basladı ozellıkle ilker geldıkten sonra bıdaha olmasın bole seyler olan oldu zaten sanada gecmıs olsun okan sende fazla gaza gelme yunus okanın basına gelenlerın senınde basına gelmesıne ızın verme bu sozum herkese beyler

yıldırım33' Alıntı:
arkadaslar bu yarıs ısı abartılı olmaya basladı ozellıkle ilker geldıkten sonra bıdaha olmasın bole seyler olan oldu zaten sanada gecmıs olsun okan sende fazla gaza gelme yunus okanın basına gelenlerın senınde basına gelmesıne ızın verme bu sozum herkese beyler

:cat: :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar