[Mersin - MT]

Okancım buyuk gecmiş olsun . O hızla yıne iyi atlatmışsın kazayı. Arkadaşalr bundan sonra tribu dan kalkıp yarışmaya giden bizim aramıza girmesin . Yuregimiz yansın istemiyoruz hiçbirimiz.
Ve hiçbirimizin ne motoru ne de kıyafeti ve yarıstıgınız yerler yarısa musait degil. bu size ders olmustur umarım . yıne ucuz atlatılmış. TEKRAR GECMİŞ OLSUN.

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkr ederim.. nice beraber mutlu yıllara.. :rendeer: keşke bugn o talihsz kaza olmasaydı.. hepsi bizim suçumuzdu.. bazen bazı şeyleri yapmamız için ders almamız lazım.. bir daha yarışmı?_ ı ıh.. :pale: okan kardeşim bu arada geçmiş olsun sanada.. :pale:

tesekkurler arkadaslar..ayrıca gece 2 de pansumandan sonra tatnoz asısıda vuruldum
ben yıne buna sukredıyorum cok kotu sonuclar dogurabılırdı ucuz atlatıldı:(

ılker ıle kerım abı onden gıdıyolardı bende arkadan gelıyodum yuksek suratteydık onlar durmaya basladı bırden anı fren oldu ben frene asıldım motor kaymaya basladı az kalsın ılker abıye vuruyodum zaten cantasıı sıyırdım motorda ızı bıle vardısonra tabı motor dengeyı kaybettı ben kendımı attım benı 3-4 metre surukledı ayagımı bıraz kotu yaptı ve kaza en ıyı sekılde sonuclandı..

motosiklet hata afftemiyor. takip mesafesi çok önemli... biz motosiklet kullananlar biliyosun gaz keserekte yavaşlıya biliyoruz.hatta çok yaparız bunu ama arkadaki bunu bilmez.onun için bi motoru takip ederken mümkün olduğu kadar yaklaşma bi daha.
tekrar geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın

bılemzsın kazanın nerden gelecegını o anda 2 frenede asıldım 2 tekerde kaymaya basladı aslında yapmamam gerekıyodu frene az basmam gerekıydu kaymamaısı ıcın ama o ankı psıkolojıde 2 sınde asıldım ve dezantaj oldu benım ıcın...

o an bu normal... ama benim demek istediğim takip mesafesi. dersenki sen çokmu yapıyorsun kimi zaman evet kimi zaman hayır...
tam olarak nerde oldu kaza

güleryüzün o taraf yani anladım. neyseki çok bişey yok sende. tekrar geçmiş olsun.Allah bidaha göstermesin

yok ya ben yanlıs tarıf ettım carfurun yan yolu varya orası hanı beledıye var onun arka tarafındakı gobegı demek ıstedım

dostm tekrardan geçmiş olsn..

Toplanma Yeri: McDonalds'ın önü..
Saat: 9:00 Hareket: 9:30
Gidilecek Yer: Avgadı Yaylası

:pale: beyler kaskın halını gormenızı ısterdım kask kırılmıs her tarafı paramparca olmus kaskım olmasaydı cok kotu seyler olabılırdı allahtan kaskımı takmısım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar mersindeyim kazayı duyunca üzüldüm yapabileceğim bişey varsa haberim olsun cep numaram bir önceki sayfada yazılı

hoşgeldin egeknn abı numaranı aldım mersın mt ye yolarım ben ayrıca saol yapabılek bısey yok ılgın yeter:)

sayın modum hoş geldiniz.. en kısa sürede görüşmek dileğiyle.. bu arada yarın erdemli tarflarına gezi war ziyaretinize geliriz.. olmadı bi şekilde buluşuruz... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşam saatlerinde müsaitim malum iş hali ama mutlaka haberleşelim akşam bile olsa tanışmak isterim :rendeer:

modum hoşgeldiniz memleketimize ve vatan topraklarımıza ahh okan ahh geçmiş olsun umarım pek bişeyin yoktur hadi neyse allah beterinden saklasın :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar