[Mersin - MT]

allooo... kimse yokmu yauww... şşşş ses verin millett... hafta sonu diyorum.... tarsus diyorum... alla allaaaa... cvp verin bea... :silent:

mrb mersinin karizmatik motorcuları herkeze slm bu arada senin leptop markası ney celal

arkadaşlar pcdepodan aldım makina çok iii asusA6Q00 modeli pc yardımcı olduğun için teşekkürler cross alcaksan yardımcı olurum ok :))))):)

cihazı görmeden bişey diyemem ama fiyatınıda söylersen iyi olur celal pc asus marka olarak nasıl bilmiyorum rem işlemci ekran kartı hafıza bunlarıda bir yazarsan bir bakayım celal ok

diyene bakarmısın gece 12 de gelmeyı dusunmuyorsun degılmı kerım:mrgreen: :p

ayrıca kerım 1111. mesajı sen yazmısın :)

Son düzenleme:
okaaaaannnn... olm warya.. neyse sen akşam görürsün.. 15 tane dürümünü yiyimde gör sen bakalım.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kerim kardeşimizin bugün doğum günü....nice mutlu beraber yıllara....

iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiimi yi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim.

iyi doğdun kardeş nice yıllara olsun ben bu aralar çıkamıyorum çok sıkı bi kontrol var kısmetse ehliyeti aldığımda gelecem o taraflara bu arada makina mı biraz tanıtayım asusu tartışmak yersiz olur herhalde bilg. bilen bilir makina 1gb ram 80gb harddisk 256paylaşımsız ekran kartı dvd writer kamerası bluetootu hepsi içinde mevcut yani kısacası manyak bi makina crosscum sen naptın motoru sattın mı?

PcKopatGhostrıder' Alıntı:
beyler tribudayızz:mrgreen:

kerim doğum günün kutlu olsun :rendeer:

sabah EgeKnn mersine geliyor. haberiniz olsun. kırmızı halı döşemezseniz beni izmirde gezdirmezmiş. aman mahcup etmeyin beni :p :cherry: :mrgreen: :queen:

beni bile gezdirdin kerim. kenan abiyi karşılamazsanız hepinize espiri yapar :p :mrgreen:

tüm mersin mt ye sevgiler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT Mersin şu an ankaradayım iş için ve bu gece 12 de yola çıkıyorum mersine gelicem yine iş için ve yaklaşık 1 hafta oralardayım görüşmek üzere cep telefonum 0536-424-81-80 cumartesi sabahı 7.30 gibi mersindeyim yanlız kızkalesi bilginize ama gelir giderim yakınmış :p yada siz gelin yormayın modunuzu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar