[Mersin - MT]

wellcome to mersin mt hell muzo 33.yarın carefour da rekor katılım bekleniyor mersin mt ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar keşke şu aidat işini konussaydıkda hazırlıklı gelseydi hekes . haftaya kalcak gibi

abi duruma göre bakarız yani.. bence önce konuşmak gerek.. olumsuz yaklaşanlarda olabilir.. olanlarda orada hemen verir kurtulur.. :p :cherry:

kaan kardeşim beni buyuyosann bi ses ver. bende 19:00 da işte oluyorum... olm ne zaman açacan şu msn'i ?
açta akşam için plan yapalım... olaz dersen bir yer söylee buluşalım bir yerde berabeer giderlim o da olmaz dersen taşkıran tesislerine ben kendim giderim :D

slm muzooo aramıza hojgeldin... kaana dikkat et fren ayarı bozuk:p sona uyarmadı deme :p

Son düzenleme:
şşşş bıldırcın ahmet... sen kendi frenine bak tımammıııııı :queen: msn yi açıcam açmasınada kızlar rahat vermiyoki :bounce: yok nazar değecek diye korkuyom biliyosun orta okuldan beri başıma belalar :cherry:

slm arkadaşlar mekan ve zaman anlaşılmıştır.Kaan abi eksozu açmayı başardım süper oldu valla.görüşmek üzere:)

al işte ben sana açma demedimmi!!! daha çok dikkat çekicen şimdi...
ama neyse yapmışsın artık.hayırlı olsun diim bari

saol zaten sadece 1 tanesini açtım.penseyle çıkartasıya kadar canım çıktı ama değdi doğrusu:)

evet uğraştırıyor çıkartırken. zaten ara gazı çok veriyordun şimdi benzin masrafında artacak...
pc akşama sana ses dinleticem :cherry: ama benimki vızıltı değil gümbür gümbür :queen:

hoba:p
ben askerden sona bir 600 cc çekim altıma siz sona görün ses nası çıkar kaç db çıkar:p

puhahaha.. yemişim sesini.. :queen: sennkinin sesi bnmkine kurbaan olsn.. :queen: önemli olan ses deel performaannss.. :cherry: ama seside yaparıss... :queen:

ses 47 lik sport mobiletlerdede war.. :queen:

şimdi 600 cc bi motorda performans alamazsın anlamınamı gelio ben anlamadım ama neyse performans + ses mevcut. ikisini iser ayrı ayrı kullan ister birlikte :p sonuç aynı asfalt ağlayacak :p

guwencin, yok abi 600 lere lafımız yok.. :queen: laf gideceği yeri biliyodu aslında ama hatlarda karışıklık oldu heralde :) :queen:

arkadaşlar ses kirliliği yapmaya nekadarda heveslisiniz ya önemli olan ses deil şu aleti adam akıllı kullanabilmek yanlışım varsa o bisiklet resimli arkadaş söylesin pc yanlışmı koçum bilmem belki aynı kafada olmaya biliriz sevgiler ya yunus uyma kaan abine ya o brikilerden yada urartulardan kalma boşver onun gibi olma sen ahmet bu arada büyük makina alınca sesten ziyade aracın hakkını ver yeter bence

yahu bırakın kardeşim kıskançlığı. hanginizdin motoru benim kadar güzel?
hanginizin motoru benim gibi gümbür gümbür?
hanginiz benim kadar yakışıklı,sempatik,sıcak kanlı ve sevecen?
bu sorulara cevap elbette olamaz!!!
çünki ben ve motorum mersin mt nin bir numarasıyız.
haseti olanları çatlat yarabbim
hepinizin beyni hurartu lardan kalma. değiştirin bu kıskanç zihniyeti

allah senle motoruna uzun ömür versin kardeşim bişi dedikmi ama kimse kıskanmıyorki seni nereden çkardın kaancım hı tabi herkezin tarzı vardır ben kuru pilav severim sen lahmacün canım arkadaşım birikili kaan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar