[Mersin - MT]

bende beğendim nerden buldun resimleri adam mavisi gelecek diyordu 4k otomotiv ama bu kadar tatlı olacağını beklemezdim kanuniye bi artı daha renkten :) galiba kanuni olacak ne yapalım kısmet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw al bi chopper bak keyfine ömercim napcan racingi yaw

resımlerı özel bır arastırma sonucunda sıteden buldum.mavi rengi gercekten harıka sen daha once mavıyı gomemısmıydın..alacaksan mavı al bencede..hondadan avantajı buyuk teker olmazsı ve kalıplı motor olusu bu yonlerı guzel:cat:

başkanım allah var hoş motor jinlun ama bilmiyorum yordu beni dün akşam mustafa ile mezitliye gittik geldik hani onda ehliyet yok ben sürdüm oturum rahat hava rahat ama direksiyon hakimiyeti adamı yoruyor be :)

hondadan her yönden iyi bak artısı eksisi şunlar honda su soğutmalı arka disk malın arkasında honda var eksleri küçük ebatlarda olarak parça çok pahalı ince teker kanuni eksileri hava soğutma arka fren kampana artıları oturaklı motor iri 600lüğe yakın benziyor yani :) çift eksoz kestirdinmi onları ne öter biliyonmu :):) neyse ben yatıyorum geç oldu herkese iyi geceler kendinize iyi bakın görşmek üzere byeess

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
e dragstar al ozaman yada goldwing onlar da fena sayılmaz :)

başkanım ne goldvingi ya goldvingin parasına iki tane R-6 alırım ya neyse mersinde yok daha mavisi adamla gittim konuştum ama kesin alıcam diye ama isim telefon bıraktım gelince arayacaklar beni bende seni ararım al telimi çağrı bırak kaydediyim seni oki birlikte gideriz 544 281 96 63 hadiyin iyi geceler byess

tamam numaranı aldımda msn de nıye yoksun onu anlamadım:) .. ayrıca ıyı geceler::yawn:: ::yawn::

bende mı uyusammmm

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw ömer kardes zaten var bnde senn tlf. bnmki de 05324373666

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
okan4037, alonso, art-niyet, omerowen, PcKopatGhostRider

saat 12 yı gectı tum mersın burdA:p

kardeş(nezih) wallaaa çok güzel olurdu ama mersine geldim eskişehre gidiyorum burdanda keşke buluşsaydık iyi olurdu yemek ısmarlardım sana :) hayırlısı çok saol söylediğin için ama kusuruma bakma haftaya gelicem salıya felan tarsusa yolun düşerse mutlaka ara 05357460092 nezih kendine çok iii bak bu arada herkese selam iyi geceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
celal kardeş iyi yolculuklar sana..ve tüm motorculara günaydın..

sanada içten günaydınlarımızı yolluyoruz sayın başkanım :rendeer:
çağrı yok ben yalakalık yapiim onun yerine :cherry:

günaydın millet

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
okan4037

tek ben varmısısm:p

başkanım nasılsınız iyisinizdir inşallah beni mağdur görün durumu anlattım sizleri seviyorum celal sorun deil ya sen tarsusta olsaydın görüşürdük ben daha 1 veya iki ay tarsustan çıkamam haberin olsuyn gelirsen ara görüşürüz herkeze slm lar

yahu şu pazar günki resimleri niye eklemiyorsunuz siteye. hoş ciksin siteye uğradığı yok.çağrı hocacıım sen ekle bari...

merhaba alper.ben ozan.nasılsın..valla en kısa zamanda bidaha görüşelim:)bidaha beklerim üni.ye.çok keyif aldım seninle tanıştığıma çok memnun oldum..ayrıca sadce üni.ye değil yaylayada beklerim..off-road veya safariye çok olanaklı bizim yayla ve çevresi..seni tanıdığıma sevindim...iyi günler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin ozaaan ,hiç şüphen olmasın görüşücez kamp,müzik,muhabbet bizi bekliyo şu sınavlar bi bitsin...Bugün için çok teşekkür ederim bnde en az senn kadar memnun oldum...
Mersin grubunun 1.sayfasında yaptığımız gezilerin linkleri var bi gözat istersen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar