[Mersin - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar size bugün basımdan gecen bi olayı anlatayım Tahmina'yı biliyosunuz ...ilk defa yoldaş olarak arkama aldıımda 70-80 gidiyorduk ve bana çok yavas gidiyosun dedi,ne alaka dedim yeterli bu hız şehir içinde.Tahmina'da " saçmalama yaaa bnm amcamın bi motosikleti vardı o baya bi hızlıydı" falan dedi haydaa dedim markası ne? hatırlayamadı ama "tarif etmeye çalıştı" ..yaw dedim demekki sevgilim bikere binmiş scooter tarzı bişeye abartıyoda bartıyo sevdiğim,tabi bnm motor rahat olduğundan hissetmiyo bile hızı diyordum kendime ki ,bugün aramıza yeni katılan ozan_ozan motorun markasını söyleyiverdi Hayabusa 1300 ..bu arada ozan_ozan hem yeni üyemiz hemde Tahminanın kuzeni, kamp,gezi olayında baya bi tecrübeli,çukurova konservatuardan..olay bugün gerçekleşti yani motorun aslında scooter değilde hayabusa olduunu bugün öğrendim hala şoku atlatabilmiş değilim...paylaşayım dedim..dersde çalışamıyodum zaten...

iyi geceler arkadaşlar ben artık bi süre aranızda olamayacagım ayrıca motorumu satıyorum ilgilenen olursa arasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
haydaaa Eren noldu ya böyle birden?

ve motoru satman aramızda olmaman anlamına gelmez biliyosun..ama başka bi sorun yoktur umarım

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, öncelike ozan-ozan aramıza hoş geldin ve jinluncalar size bir sürprizim var bir bisikletli daha aramıza katıldı: liseden arkadaşım sait dervişoğlu.
Jinlun bisikletiyle bundan sonra o da toplantılara ve gezilere katılmak istiyor Pek yakında siteye üye olacağını söyledi.
Erencim motorunu satıyosun da sana da bi mondial alalım :)
Cuma günü toplantı var mı ve nerede? Pazar günü ne yapıyoruz başkanım? Saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
tekrardan merhaba mersin-mt nin değerli sakinleri...:)
adanada scooterların katılabileceği pek bi plan olmuyor gibi...
sizde bu haftasonu planları ne alemde?? cuma günü toplandığınızda bi plan üretirsiniz heralde...
bende adanadan scooterıma atlayıp tece taraflarına gelmeyi düşünüyorum cumartesi günü... pazar bi planınız olursa size katılabilirim... tabi aranıza kabul ederseniz:p

eren motoru satmana çok üzüldüm. ama daha iyisini alırsın inşallah.
ozan_ozan aramıza hoş geldin.katılımının daim olmasını dilerim.
pazara yine bi deniz yapalım derim. yok ev olmazsa rezillik olur demeyin neopolis var :) giriş 7-10 ytl ( ikisinden biri) içinde birsürü şey var.yemek hariç :cherry:
sıkıldım yahu dağ bayır gezmekten....

aranıza katıldığım için çok mutluyum..ilk alperle tanıştım..herkesle tanışmak isterim..iyi günler..

olsun yahu ne olacakki.
ne yani şimdi bu hafta gezmicez mi???
yahu hafta sonunu iple çekiyorum ben...:salut:

Selam Dostlar Cuma Bulusmasi İİ GecmİŞ
. Hadİ Bakalim
12.06 .06 DA Galİba Gezİ Yok
Warsa Da Benİm Gelmem Zor Olucak Galİba
Haftaya Gorusuruz

arkadaşlar kadrodan birçok kişinin işi olmasından dolayı maalesef bu hafta sonu gezi yok.. :pale: isteyen olrsa hafta sonu yakın biyerlerde takılabilirz.. :bounce:

dünki toplantıda az kişi olsakta çok güzel konulara değindik. profesyonelleşme adına atılan adımlar gerçekten doyurucu.
önümüzdeki hafta için ciddi ve güzel bir toplantı yapmamız gerekli...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu nedir ya
mersin grubu yok piyasada

Arkadaşlar 11 06 2006 da ben motorla gozne ye cıkıyorum . beni seven arkamdan gelsin. gec kalkacam billiyorum ama alo deyin. nomu biliyosunuz. take care everybody.

tabii ki gezmeye gidiyorum pc kopat rider. ama sen tek teker geleceksen sana yetişemem.gideriz sabah ola hayrola.ama cıkmama ogleni bulur heralde
Haydi Allah rahatlık versin

oke o zmn.. benmde bi arkadaşımın dogm günü war.. saatler uyarsa gelirim..

bu arada hojam ayıp oluyo ama.. :queen: ne zman tek tekerimizi gördün.. :queen:

yaw ben sabaha kadar uyumadımda gideceğimiz yerde 1 saatte olsa kestirebileceğimis yer war dimi :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar