kardeş cuma günü vadi tesislerinde ama saat belli değil.beyler 07:30 ile 08:00 arası olsunmu? herzamanki gibi?cemero' Alıntı:arakdaşlar gelirim nereye ne zaman cuma günü vadi tesislerinde mi buluşma olcak saat kaçta yazarsanız sevinirim neden olmasın birde bana kesin yer söylerseniz sonradan yer değiştirmeyim int. var ama vaktim olmuyo girmeye
gelirken kafana kask takmayı unutma keriiiiimmm unutma bak koluna değil kafana. hani vücudun en üstü varya ağzının civarı hıh oraya işte. yok kulakların üşümesin diye yaniii :queen: :mrgreen: :cherry: :rendeer:PcKopatGhostRider' Alıntı:tamam abi 7:30 olsun.. tarsuslu arkadaş içinde ne kadar erken olursa o kadar ii olur. :cat:
benkaan' Alıntı:gelirken kafana kask takmayı unutma keriiiiimmm unutma bak koluna değil kafana. hani vücudun en üstü varya ağzının civarı hıh oraya işte. yok kulakların üşümesin diye yaniii :queen: :mrgreen: :cherry: :rendeer:
cross33' Alıntı:kaan kerimi ammada çok düşünüyon ya... adam yavaş gidiyor zaten
ben 20:00 gibi vadiye gelsem kızmazsınız dimi arkadaşlar bu arada cemero motordaşız gelde yanlızlık çekmiyelim be cemero bekle erken gitme tanışalım sana da geçen gün ayıp oldu zaten 20:00 ordayım vadide..
![]()
şşşş grosçuuu ben erene söyledim. oda ok siteye yaz dedi dün akşam. bende yazdım tamammmııı :cherry:cross33' Alıntı:sevgili arkadaşım kaan çenenin yayı varmıydı bilmiyorum ama ................. yahu adamın birtakım sorunları var daha çözmüş deil internete vermenin alemi neydi baba tüm arkadaşilardan bir ricam olacak erene nişan düğün dernek bahsetmeyelim zaten olduğu zaman davetiyesi hepimizin eline geçer ozaman gereğini hepberaber yaparız ok sizleri seviyor iyi günler diliyorum bu arada pc senin ücretsiz avukatlığını yaparım ok
cross33' Alıntı:bu arada pc senin ücretsiz avukatlığını yaparım ok
benkaan' Alıntı:şşşş grosçuuu ben erene söyledim. oda ok siteye yaz dedi dün akşam. bende yazdım tamammmııı :cherry:
yok canıım sövermiyim sana ben. o kadar da değil. geyik işte. al bidaha diim grosçuuuuucross33' Alıntı:ne bileyim kaancım ya adamla dün beraberdik adamda moral 0 olunca bende böle yazayım dedim ya kaan grossçu derken sanki ne bileyim lan küfür gibi yazmışsın lan kaan varya sen ...... neyse seni seviyorum....
benkaan' Alıntı:yok canıım sövermiyim sana ben. o kadar da değil. geyik işte. al bidaha diim grosçuuuuu![]()
pc çamlı belde ışıkların orda kaskın yine kolundaydı :cherry: bence hiç alma yanına ağırlık yapmasın :farao:
kask tak kask sen bizim için önemlisin kardeş :rendeer: