ciks cuma akşamı toplantıda sana "onlar kaç kişi geldi, biz 3 kişi gidersek ayıp olur" dedimmi demedimmi? peki sence, senin tek başına gitmen ne kadar doğru oldu? elbette istediğin yere gidersin sana kimse karışamaz. ama adanalı abiler bize buyrun gelin diyecek. koca mersinden bir sen gideceksin. ben inanki adanalılara karşı çok ama çok utandım. yüzyüze konuşmamız lazım...
kaancım,
cuma günü hafta sonu ile ilgili oturduk konuştuk.gruptan bazı arkadaşlarmızın işi olduğundan dolayı armıza katılamayacağı kesindi değil mi?
bu gerçekten de üzücü ve değiştiremeyeceğimiz bir noktaydı.alper'in, çağrının,eren'in kesin gelmeme,net olmasa da nezih'in gelememe durumu vardı. ama yarın bir gün herhangi bir başka gezimizde gruptan diğer arkadaşlarımızında herhangi bir iş çıkabileceği gerçeği de kaçınılmaz.
bu gereçeği asla unutmayalım bu konumda bende sende olabilirsin.
cuma akşamı için, ben gitme taraftarı olduğumu dile getirdim.konuşuldu ve saydığımızda sadece 3-4 kişinin gelebileceği durumu çıktı ortaya.buna rağmen adanaya 3-4 gidilmesinin utandırıcı olduğunu savunuldu.ne yapılmalıydı 3 kişiyiz diye gidilmemeli mi bana göre ters bir yaklaşım,
motorsiklet gönül işi bunu hepinizin bildiğini biliyorum hatta inandığınıza, bu nendenle buradayız.
adana çmsk 80 motora sahip bir kuruluş ve görüyoruz ki geçen hafta 9 motor gelmişlerdi. orana bakar mısınız,orana bakmanı istiyorum,
ben adanaya gideceğimin sözünü kendi adıma kılıça vermiştim kimsenin adına vermedim bu sözü,daha topiğini açtığı gün.
burada beni yaptığım davranışta ne seni ne de diğer arkadaşlarımı rencide etmeye dayanan bir hareket vardı.hep beraber gitmek isterdim ama arkadaşlarımızın işleri vardı,üzücü ama değiştiremeyiz hepimizin bir takım sorumlulukları var. yarın bir gün başka bir geziye davet edildiğimizde bir kaçımızın daha işi çıkabilir ve gene bu sayılara ulaşıldığında ayıp olur diye gitmeyecek miyiz?
sadet olarak ben seni cmrtsi günü de aradım ve gideceğimi dile getirdim.
aramızda ben müsaittim ve gittim.sizin gelememe durumlarınızı dile getirdim.
kimse sizlere ne darıldı ne ayıpladı ne de başka bi şey oluştu. aksine dostluk daha da ilerledi diye düşünüyorum.
benim gidip gitmememin etkileri değilde,
hepimiz bir hafta yoğun bir tempoda çalışıp hafta sonu beraber bir yerlere gitme isteği içersinde olan motorcularız ve bu doğrultuda harket edilmesi gerektiğine inanıyorum
bir arkadaşınız olarak,
beraber olamamak üzücüydü böyle bir haftanın daha olmaması için fedakarlıklarınızı bekliyorum .