mersin nerdesin yav yaz da geldi artçı isteyen yokmu bu arada
))motor daha alamadım ama arabayla eşlik edebilirim..
[email protected] ekle beni kardeş. Mezitlideyim ben.arkaslar yokmu gezi planıgezelim tozalım azcık
![]()
MERSİN MT'NİN yeni ve eski sakinlerine sesleniyorum.
eğer ki yeniden ve düzenli-*didsiplinli bir grup olacaksanız size yardımcı olmak isterim.
bunu da sürekli sizlerin burada katılımlarınıza bakarak anlamak zor olmasa gerek...
Mersin Mt nin yeni bir lidere ihtiyacı var, bakalım hanginiz hakederek ilerleyeceksiniz.
yediği ekmeği ve suyu ayrı gitmeyen, dertleri ve neşeleri ortak bir grup yeniden oluşturulacaksa elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz.
hayırlısı bakalım...
Tabiki herşeyin hayırlısı. Dediklerinize aynen katılıyorum. MT yeni üyesiyim, fakat en eski üyelerinden bile daha istekliyim. En kısa zamanda bi buluşma düzenlemeli ve bu buluşmada ortak bi karar almalıyız. Diğer şehirlerde oldugu gibi haftada bigün belirleyip ya da en az ayda bir gün belirleyip, belirlenen gun ve saatte düzenli bi buluşma yapabiliriz. Bu grupla şehirler arası geziler bile yapılabilir. Umarım sesimi tüm Mersin MT duyuyordur...
Mersin MT bu konuda pasif biraz. Ben de isterim böyle etkinliklerin olmasını.KESİNLİKLE DÜZENLİ TOPLANTILAR YAPILMALI, KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI SAĞLANMALI.
daha sonra güvenli sürüş konuları ve motosiklet işaret dili ve anlamları öğrenmeli
güvenlik ekipmanlarının öemi sürekli hatırlanmalı vs vs vs...
ama görünüyor ki ayda 1-2 mesajla olacak şey değil bunlar![]()