[Mersin - MT]

mersin nerdesin yav yaz da geldi artçı isteyen yokmu bu arada :)))motor daha alamadım ama arabayla eşlik edebilirim..

Tabiki yazın gelmesiyle Mersinde de ufak tefek buluşmalar olacaktır.Ama ilk yıllardaki yoğunluğu beklememek lazım...

Slm. İlerleyen gunlerde gezileri cıkarız insallah. Bugunlerde işlerim cok yogun...

En yakın zaman da büyük katılımlı geziler için organize olunması temennisi ile yolunuzda farınızda açık olsun arkadaşlar.

Bu bizim MERSİN oldum olası pasif zaten bu doğa bu hava başka yerde olsun kımse evde oturmazdı

Slm. Gezilere cıkmayı elbette isteriz ama zamanımı bir turlu ayarlayamıyorum. İşlerimi yetiştiremez oldum.

slm arkadaşlar biz yarın yani pazar günü alanya ve manavgattan 2 arkadaş silifkeye doğru gideceğiz mersinden de bir arkadaşta gelecek silifke tarafındaki arkadaşlarla tanışmak isteriz musait olursanız öğleye gelmiş oluruz diye düşünüyoruz tel :05368650370

arkdaşlar motorumu aldım eylül ekim ayı gibi tam rahat özgür bir biçimde gezip dolaşabilirkk....:p

Motosikleti
Pulsar NS400Z
az kaldı yakın bir zamanda bende motosikletimi alıyorum sonrasında etkinliklere katılmak kalıyor bir tek :)

Herkes hem fikir ama bi icraat yok ? Tüm mersın grubunu msn eklıcem. Tek tek haber vericem. Bi ortak gün belirlicez. Başı çekecek biri lazım :D

Selamlar,
Geçen gün Gül Kafe de otururken bir gurup motorcu agbi gordum:)
Bu ekipten birileri miydi acaba?
İçimde inanılmaz bir motorsiklet heyecanı oldu,hele kalkarken ara gaz verdi bir agbi:D Hepten koptum.
Bir motor edinmeyi düşünüyorum. Her alanda ilk başlayanlar mutlaka kandırılır ya da bir pişmanlık yaşar. Bu duruma düşmek hiç istemiyorum. Bana yol gösterebilecek ,alacağım motor konusunda bilgi verecek şunu al bunu alma gibi destekte bulunacak, 2. el temiz motor bulmamda yardımcı olacak vs vs kimse var mı?
Motorumu edindikten sonra ekibe katılmayı isterim.
Saygılar. ( [email protected])

Mersin İl Temsilcisi
MERSİN MT'NİN yeni ve eski sakinlerine sesleniyorum.

eğer ki yeniden ve düzenli-*didsiplinli bir grup olacaksanız size yardımcı olmak isterim.
bunu da sürekli sizlerin burada katılımlarınıza bakarak anlamak zor olmasa gerek...

Mersin Mt nin yeni bir lidere ihtiyacı var, bakalım hanginiz hakederek ilerleyeceksiniz.
yediği ekmeği ve suyu ayrı gitmeyen, dertleri ve neşeleri ortak bir grup yeniden oluşturulacaksa elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz.

hayırlısı bakalım...

MERSİN MT'NİN yeni ve eski sakinlerine sesleniyorum.

eğer ki yeniden ve düzenli-*didsiplinli bir grup olacaksanız size yardımcı olmak isterim.
bunu da sürekli sizlerin burada katılımlarınıza bakarak anlamak zor olmasa gerek...

Mersin Mt nin yeni bir lidere ihtiyacı var, bakalım hanginiz hakederek ilerleyeceksiniz.
yediği ekmeği ve suyu ayrı gitmeyen, dertleri ve neşeleri ortak bir grup yeniden oluşturulacaksa elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz.

hayırlısı bakalım...

Tabiki herşeyin hayırlısı. Dediklerinize aynen katılıyorum. MT yeni üyesiyim, fakat en eski üyelerinden bile daha istekliyim. En kısa zamanda bi buluşma düzenlemeli ve bu buluşmada ortak bi karar almalıyız. Diğer şehirlerde oldugu gibi haftada bigün belirleyip ya da en az ayda bir gün belirleyip, belirlenen gun ve saatte düzenli bi buluşma yapabiliriz. Bu grupla şehirler arası geziler bile yapılabilir. Umarım sesimi tüm Mersin MT duyuyordur...

Mersin İl Temsilcisi
Tabiki herşeyin hayırlısı. Dediklerinize aynen katılıyorum. MT yeni üyesiyim, fakat en eski üyelerinden bile daha istekliyim. En kısa zamanda bi buluşma düzenlemeli ve bu buluşmada ortak bi karar almalıyız. Diğer şehirlerde oldugu gibi haftada bigün belirleyip ya da en az ayda bir gün belirleyip, belirlenen gun ve saatte düzenli bi buluşma yapabiliriz. Bu grupla şehirler arası geziler bile yapılabilir. Umarım sesimi tüm Mersin MT duyuyordur...

KESİNLİKLE DÜZENLİ TOPLANTILAR YAPILMALI, KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI SAĞLANMALI.
daha sonra güvenli sürüş konuları ve motosiklet işaret dili ve anlamları öğrenmeli
güvenlik ekipmanlarının öemi sürekli hatırlanmalı vs vs vs...

ama görünüyor ki ayda 1-2 mesajla olacak şey değil bunlar :)

KESİNLİKLE DÜZENLİ TOPLANTILAR YAPILMALI, KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI SAĞLANMALI.
daha sonra güvenli sürüş konuları ve motosiklet işaret dili ve anlamları öğrenmeli
güvenlik ekipmanlarının öemi sürekli hatırlanmalı vs vs vs...

ama görünüyor ki ayda 1-2 mesajla olacak şey değil bunlar :)
Mersin MT bu konuda pasif biraz. Ben de isterim böyle etkinliklerin olmasını. :) Hepsine katılcağımı söyleyemem çünkü istanbulda okuyorum ama mümkün olduğunca çok toplantı, buluşma katılmak isterim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar