[Mersin - MT]

Bu arada benim düzenledigim adana mersin ve tarsus olarak çok büyük bir organizasyon var.bunu gerçekleştirecem.gurup başkanı benimle temasa geçebilirimi lütfen.

Bu arada benim düzenledigim adana mersin ve tarsus olarak çok büyük bir organizasyon var.bunu gerçekleştirecem.gurup başkanı benimle temasa geçebilirimi lütfen.

Son düzenleme:
nezaman düzenledi senin organizasyon?

hepberaber yapalım buradayız...

seni dinliyoruzzz

Bu arada benim amacım daha çok motor daha çok organizasyon.MD olacak ama biz kendi aramızda yapacaz.adana full.mersinden tanıdıklarım var.çok büyük bir organizasyon.gurup lideri hangi arkadaşsa görüşmek isterim kendisiyle canlı olarak.

MasterDaRüzgar' Alıntı:
Bu arada benim amacım daha çok motor daha çok organizasyon.MD olacak ama biz kendi aramızda yapacaz.adana full.mersinden tanıdıklarım var.çok büyük bir organizasyon.gurup lideri hangi arkadaşsa görüşmek isterim kendisiyle canlı olarak.

belli bir lider yok sanırım üstad, toplu karar verilicek ona göre gezecek arkadaşlar ama işin açığı bende merak ettim senin organizasyonu, bahsetsen burada birazda herkes bilgi edinsek hepimiz iyi olur aslında, toplu ve büyük bir organizasyon tabikide iyi olur, böyle festival havasında, kamp falan. aslında mersinde çok motorcu var ama insanlar bir araya gelip toplanamıyorlar, bu vesile ile bu çok iyi olur diye düşünmekteyim, sevgiler tüm hemşehri tayfasına...:rendeer:

bu arada hoşgeldin:)

son olarak.. pazar günü saat 10:00 Carrefour buluşma noktası.. Bütün motorcular davetlidir.. İstikamet gözne yaylası..

PcKopatGhostRider' Alıntı:
son olarak.. pazar günü saat 10:00 Carrefour buluşma noktası.. Bütün motorcular davetlidir.. İstikamet gözne yaylası..

e nihayet bir karara vardınız ya helal olsun, hadi hayırlısı baklım kerimcim böyle böyle başlar..:rendeer:

Bu arada işte benim hazırlayacagım organizasyon sadece mersin olmayacak.adanaan ve tarsustan motorcularda gelecek.

ama şimdi yapılanma aşamasındayım.

bu arada kimler katılıyor hangi motorlar var yazarsanızda sevinirim.

AMAÇ :Daha çok motor daha çok organizasyon...

hocam gelebilirsem gibi bir bahane kabul etmiyoruz.. :queen: pazar gününe mutlaka bekliyoruz.. :cat:

selam arkadaşlar bogsaga gelip te tanışsak iyiş olurdu biz bayagı kalabalık gelecez ama yinede gözne diyorsanız kazasız belasız gezi ve eylenceler diliyorum gözne herzaman olur ama tanışsak daha iyi olur düşünüyorduk bu konuyu külüptede konuştuk herkes güzel bakmıştı artık başka zamana deriz saglıklı geziler

ismail bayrakcı' Alıntı:
selam arkadaşlar bogsaga gelip te tanışsak iyiş olurdu biz bayagı kalabalık gelecez ama yinede gözne diyorsanız kazasız belasız gezi ve eylenceler diliyorum gözne herzaman olur ama tanışsak daha iyi olur düşünüyorduk bu konuyu külüptede konuştuk herkes güzel bakmıştı artık başka zamana deriz saglıklı geziler
mersin gurubu yeni bir oluşum.bir kaç kişi birbirini tanıyor sadece.birde ehliyet sorunu olan arkadaşımız var aramızda.yazılı sınava girdi fakat direksyon sınavına daha girmedi...

Selam Arkadaşlar Ehliyet Sorunu Bende De Var Acaba Haftasonu Problem Olur Mu? Yani Eger Gozme Ye Gidilecekse Orda Her Haftasonu Otoban Cikisinda Jandarma Kontrolu Oluyor. Ehliyet Kontrolu Olur Mu Acaba ??? Bilgisi Olan Var Mi ?

ismail bayrakcı' Alıntı:

haklısın hocam çok ii olurdu ama benkaan hocamın dediği gibi mersin grubu daha yeni.. yeni tanışacağız.. ama diğer gezilerde yine tanışırız.. hem bakarsın biz adanaya geliriz..

Selam Arkadaşlar Ehliyet Sorunu Bende De Var Acaba Haftasonu Problem Olur Mu? Yani Eger Gozme Ye Gidilecekse Orda Her Haftasonu Otoban Cikisinda Jandarma Kontrolu Oluyor. Ehliyet Kontrolu Olur Mu Acaba ??? Bilgisi Olan Var Mi ?

usta ehliyetten bir problem çıkacağını sanmıyorum.. ben yıllarca ehliyetsiz motor kullandım.. gözne taraflarına falanda çok gittim sorun çıkmadı.. ama yok ben işimi garantiye alayım diyosan arkana ehliyetli bir eleman alman tavsiye olunur.. :cat:

alper bisikletçioğlu

Alper sen de geliyo musun cuma aksamı kultur merkezi onune ?ordan da adnan mendersesss... hafta sonu planı yapılacakmısh..
will you?

mayısın sonuna yakın bi tarihte ehliyet sınavı..

arkadaşlar bugün akşam buluşuyoruz dimi<* saat 19 demiştik ama 20 yapsak? yada siz buluşun ben sonradan geleyim ok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar