Türkiyemin en güzel yeri akdeniz,akdenizin en güzel yerinde biziz.mersinim kadar güzel yer var mı yaa. illede memleketimmmm...
pazer' Alıntı:Beyler sürekli gezi yapalım diyorsunuz ama bir numaranızı göremedik.![]()
Gezi raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada ben de Silifke'liyim.Hemşehriniz sayılırım yani.Kendinize iyi bakın.Ortak bir gezide buluşmak dilegiyle.
MoToR' Alıntı:ulen toplasam 10 kişi etmiyorsunuz 8 inin motoru yok gelecem desem hangi birinizi artçı olarak alayım dolmuş değilki bu motor:queen:şakka yaptım anasını satim ne yapim bu saatte ancak şaka yapılır:rendeer:
Arkadaşlar şu anda ben de Mersindeyin 3-4 ay daha burada kalacağım, henüz makinem yok, sizlerle tanışmak-sohbet tmek isterim. Bu arada psikopat ben psikoloğum, psikopatoloji hakkında da deneyimim var, istersen cbr125 karşılığında sana 10 seans psikoterapi uygulayabilirim kardeş
ulen toplasam 10 kişi etmiyorsunuz 8 inin motoru yok gelecem desem hangi birinizi artçı olarak alayım dolmuş değilki bu motorşakka yaptım anasını satim ne yapim bu saatte ancak şaka yapılır
PcKopatGhostRider' Alıntı::wiinkk: :cherry: abi peki bu piskopatlığım geçecekmi kesin.. :cherry: QUOTE]
![]()
![]()
![]()
Kesin Kesin sen gel...
Ama insanın CBR'ı olunca akıl sağlığımı kalır be abicim. Sen de haklısın, sen de haklısın!::exclaim:
Hakikaten şu gezilere ne zaman başlıyorsunuz. Programa İzmir'i de dahil etmeyi unutmayın.:cat:pazer' Alıntı:Beyler sürekli gezi yapalım diyorsunuz ama bir numaranızı göremedik.![]()
LazKopatGhostRider' Alıntı:hayatım plakasız toplama sport motorlarda geçti ama daha yakalayamadılar...iyi anlarım dillerinden ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde(...).nese yaz gelmeden alim bari şu ehliyetimi..