[Mersin - MT]

herkes gider mersine siz gidersiniz tersineee....hehhehehe...:p

yıllardır bu espiriyi yapmak için bekledim...sevgiler mersin tayfasına...piskopat msnde sesin soluğun çıkmıyo lan...önceden abi merhaba falan derdin...neyse öyle olsun bakalım...:p

vay vay vay iki gündür siteye giremedik, neler oluyor neler, ülen barbaros hani ybr alıyordun len, crosscu seni, kerim ömeri çok boş bırakmayın bak adam ümidini kesmiş biçimde, pazarları sizden başkasıyla takılmasın. zaten motoru da tamir ettirdi heralde, gezsenize yav ne durursunuz, bizim gibi diyar ellerdemisiniz:salut:

metehan abim bu ne şeref topiğimizi şenlendirdiniz, yap abim yap esprine can kurban, yav fuarda seninle tanışmayı çok istedim ama ben gittiğim gün sen yoktun neyse başka bahara, sana da sevgiler abim...:)

kısmet abiş ya...nasip kısmet herşey...sabaha çıkacazmı o bile belli değil...:rendeer:

mete_han' Alıntı:
kısmet abiş ya...nasip kısmet herşey...sabaha çıkacazmı o bile belli değil...:rendeer:

kısmet dediğin gibi abim, saygılar sunarım, dediğim gibi tanışmak isterim abim senlen...:rendeer:

öndercim karar kesin artık cross olacak.bak kitlemiz artıyor ve daha mersinde motosiklet.net.i bilmeyen bi çok motorcu var onlarada öğretirsek bu siteyi kitlemiz giderek artacak. sevgiler... saygılar....

babalar binin bu hafta adana ya gelin. mola tesislerinde etkinlik var. bu cuma belli olur herşey.

Geçen hafta pazar öğleni Susanoğlu'ndan Adana'ya dönüyordum.O kadar çok motor grubuyla ayrı ayrı yerlerde karşılaştım ki,hem sayının artmış olması,hem de insanların grup halinde gezmesi beni çok mutlu etti.

nightwatcher' Alıntı:
babalar binin bu hafta adana ya gelin. mola tesislerinde etkinlik var. bu cuma belli olur herşey.

ahh hocam ahhh, ne güzel diyorsun ağzından bal akıyor ayrıca teklif içinde çok teşekkür ederiz ama benim öyle bi lüksüm yok, temmuza kadar:salut:
Ama arkadaşlar mersindeler katılsınlar sizlere umarım yazın gezilerinize ve etkinliklerinize bende katılıcam inşallah...

barbaros iyi tercih baba en iyisini yaparsın, sen al belki bende gaza gelirim ve tercihimi o yana kullanırım...

pazer hocam, şimdi malum bizim oraların iklimi yaz,kış genelde müsait olunca motorcularında çok alması kaçınılmaz oluyor, umarım ilerde sizlerlede etkinliklerimiz olur, saygılar...

22-23 nisan tarihlerinde bmwrider academy Adana-Mersin Arasındaki borusan oto Tesislerinde Güvenli Sürüşteknikleri Kursu verecekdir . Kurs ücreti biraz tuzlu ama Adanada başka bir kurumun böyle bir programı olmadığı için Ben bu fırsatı değerlendireceğim Ayrınılı bilgi için borusana başvurabilirsiniz Toplam 10 kişi alacaklar Dolmadıysa sizde ktılabilirsiniz
http://www.bmwrideracademy.com/content.asp

cbf_burak_33' Alıntı:
arkadaslar beni unutmayın ben de varım yazın silifkedeyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooo aramıza bir hemşerimiz daha katılmış, hoşgeldin burak kardeş, unutulunur mu ya, zaten kadroyu genişletmeye çalışıyoruz, hoşgeldin tekrar varsa msn flan yaz da görüşelim msn den, tanışalım...:)

arkadaşlar bende geldim mersindenim.sarı bi Jinlunum var cruiser tarzı. www.jinluncu.com da art-niyet adı altında resimlerim var. gezi yapalım yaz geliyorr

selam mersinli motorseverler asdanalıyım ama işim icabı herhaftasonu taşucu /bogsaktayım muhtarın yerinde çay kahve içmeye beklerim

arkadaşlar bende geldim mersindenim.sarı bi Jinlunum var cruiser tarzı. www.jiluncu.com da art-niyet adı altında resimlerim var. gezi yapalım yaz geliyorr

dostum tabiki.. her zaman bekleriz.. yaz geliyo.. grubu biraz aktifleştirmek lazım.. şu okulu aradan çıkaralım.. gezilere rahat rahat devam ederiz..

selam mersinli motorseverler asdanalıyım ama işim icabı herhaftasonu taşucu /bogsaktayım muhtarın yerinde çay kahve içmeye beklerim

hoşgeldin dostum.. bende adanalıyım.. taşucu çok güzel bir yer.. bizde oralara doğru bir gezi yapmayı planlıyoruz.. çay içmeye geliriz.. :cat:

artniyet hoşgeldin mersin mt de senide görmekten mutluluk duyarız, artık mersindeki arkadaşlarla organizasyonlar yaparsınız, ismail bayrakçı hocam nazik davetin için teşekkür ederiz, yazın mutlaka geleceğiz inşallah...
esen kalın, rüzgarınız bol olsun...:rendeer:

hoşgeldin dostum 'artniyet' evet yaza müthiş geziler yapalım ama önce kerimin ve benim okulumuzun bitmesi lazım...

ismail abi biz zaten çoğunlukla boğsaktayız fakat apo amcanın yerinde ya da incekumda nevzatın yerinde bende beklerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar