[Mersin - MT]

Gunaydın Mersinli Motordaşlarım... Gunaydın Tum motordaşlar... :rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

gençlik halk cumhuriyeti. nassınız bakem :D

motoru da sattım iyice bunalım oldum yaaa...

Masallah Sencer abi cok hızlısın. Ne alacagından haberimiz oluyor nede Satacagından... Bi bakıyoruz hopp Almışsın... Sonra birden bire aaaa Satmış...

Hayırlısı olsun Abi...İnsallah gonlundeki guzele tez zamanda kavusursun...

Mersin İl Temsilcisi
Gunaydın Mersinli Motordaşlarım... Gunaydın Tum motordaşlar... :rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------

Masallah Sencer abi cok hızlısın. Ne alacagından haberimiz oluyor nede Satacagından... Bi bakıyoruz hopp Almışsın... Sonra birden bire aaaa Satmış...

Hayırlısı olsun Abi...İnsallah gonlundeki guzele tez zamanda kavusursun...

İNŞALLAH İBRAHİMCİM.
bakalım ne hayredecek bize :wiinkk::cat:

Mersin İl Temsilcisi
tabii ki ibo, bir bardak çay ısmarlarsan kullanabilirsin. çayı bakiyeye yazdım, bilahare içeriz :)

yengeme selamlar...

selam arkadaşlar, bir gece vardıyasına daha başladım, bu aralar maşallah kayıncoyu everecez gün yaklaştı, işler biribirini kovalıyor, pazar günü manolya düğün salonunda düğün katılmak isteyen arkadaşlar gelebilir, herkes davetli, sencer kardeş bir kros alda şöyle zıpır geziler yapalım, nasil olur ?

Mersin İl Temsilcisi
selam arkadaşlar, bir gece vardıyasına daha başladım, bu aralar maşallah kayıncoyu everecez gün yaklaştı, işler biribirini kovalıyor, pazar günü manolya düğün salonunda düğün katılmak isteyen arkadaşlar gelebilir, herkes davetli, sencer kardeş bir kros alda şöyle zıpır geziler yapalım, nasil olur ?

allah mutlu etsin, ben bu hafta Maraştayım.
cros olayına gelince, hele aklımdakini yapayım, sıra ona da gelecek...

iyi geceler arkadaşlar. bana temiz, hiçbiyeriyle oynanmamış, orjinal bi 125lik kuba lazım. tarsusta olan arkadaşlar çevrelerinde satan kişiler varsa ve beni bilgilendirirlerse çok sevinirim...

Mersin İl Temsilcisi
km125 düşünüyordumda hocam nouvoya müşteri çıktı. satılırsa eğer cbf150 alacam hayırlısıyla :)
satılmazsa ucuzundan bi kuba düşünüyorum ama...

cbf de yoğunlaş. en kısa sürede japona geçiş yapın. sağlamlık ve yere basıştaki farkı yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksındır...

Günaydın mersinli kardeşlerim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:57 ----------

cbf de yoğunlaş. en kısa sürede japona geçiş yapın. sağlamlık ve yere basıştaki farkı yaşayınca ne demek istediğimi anlayacaksındır...

Sencer kardeş sen hangi arada sattın motorunu :silent: :cyclopsan
Umarım kötü bir durum yoktur :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar