[Mersin - MT]

Mersin İl Temsilcisi
sencer abi bu konuyu birazcık daha açabilirmisin ?

günaydın ibo, nerelerdesin?

birazcık daha açmak şu an için uygun değil.

mersin Mt olarak oldukça dinamik olmamaız günler başlıyor.
en kısa zamanda bir toplantı yapmak şart.

bu arada tarsus motosiklet klübü kurulmuş, kadirliden dönerken tekerleri patlamıştı, yardım için durdum. irtibat kuramazsan ben bulup sana veririm. internet sitesi vardır belki.

herkese hayırlı günler :cat:

iyi akşamalar mersin mt, öğlenden beri siteye giremiyorum yaw,

Sencer, şenliğe katılmak için elimden geleni yapacağım, fakat o gün belli olacak
vardıya karşılığımdaki arkadaş haziranda emekli olacağı için pürüz olabilir, kısmetse geleceğim, yıllık izini kaydırmaya çalışacağım o tarihe,

Pazar günü benim kayınconun çeyizi taşınacak, inşallah erken biter, ozaman ben telefon açarım olduğunuz yere gelirim, yada bir ihtimal yine iptal olabilir, öyle olursa organize oluruz.

kendinize iyi bakın,

Mersin İl Temsilcisi
iyi akşamalar mersin mt, öğlenden beri siteye giremiyorum yaw,

Sencer, şenliğe katılmak için elimden geleni yapacağım, fakat o gün belli olacak
vardıya karşılığımdaki arkadaş haziranda emekli olacağı için pürüz olabilir, kısmetse geleceğim, yıllık izini kaydırmaya çalışacağım o tarihe,

Pazar günü benim kayınconun çeyizi taşınacak, inşallah erken biter, ozaman ben telefon açarım olduğunuz yere gelirim, yada bir ihtimal yine iptal olabilir, öyle olursa organize oluruz.

kendinize iyi bakın,

ok...

arkadaşlar, şenlik için üzerimize düşen görevler olacak.

toparlanmak gerekir.
ibrahim paşa, sen de kapris yapmayı bırak, gerektiğinde köy futbol takımına vakit bulabiliyorsundur sanırım. bu arada tarihi bir fırsat kaçırdın.

tarsus tayfası, size de ihtiyacımız var :wiinkk:

vakit; birlik vaktidir :cat:

destek verecekler en baştan söylesin, veremeyecekler de söylesin ki gücümüzü bilelim. yiyemeyeceğimiz lokmaya kaşık sallamayalım ya da güveneceğimiz kişiye güvenelim.

saygılar...

ok...

toparlanmak gerekir.
ibrahim paşa, sen de kapris yapmayı bırak, gerektiğinde köy futbol takımına vakit bulabiliyorsundur sanırım. bu arada tarihi bir fırsat kaçırdın.

saygılar...

Yok abi be ne Kaprisi...
Aslına bakarsan koy futbol takımı için de fazla zaman ayıramıyorum. Takım hazırlık maçı yapıyor ben mac bittikden sonra sahaya iniyorum. Bu gunlerde Bahcelerin budanma zamanı. Budama işini bir turlu bitiremedik.. :pr::pr::pr:

kesin olmamakla beraber şenlik zamanı izin almak için fırsat oldu gibi, ama son güne kadar kesin bişiy yok, emekli olan arkadaşa durumu izah ettim, oda eğer şef onaylarsa birhafta sonra dilekcesini verecek yada haziran sonu, gerçekleşirse bende varım...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
günaydın ibo, nerelerdesin?

birazcık daha açmak şu an için uygun değil.

mersin Mt olarak oldukça dinamik olmamaız günler başlıyor.
en kısa zamanda bir toplantı yapmak şart.

bu arada tarsus motosiklet klübü kurulmuş, kadirliden dönerken tekerleri patlamıştı, yardım için durdum. irtibat kuramazsan ben bulup sana veririm. internet sitesi vardır belki.

herkese hayırlı günler :cat:

bir site buldum inşALLAH Doğru Mekandır
Şu An İçin Uygun Değilse Biraz Daha Bekleriz Abi Sorun Olmaz

günaydın mersin mt, hafta sonu güzel oldu gezdik birazcık, sencer seni aradım cevapsız kaldım pazar günü, haberin olsun kardeş, sonra başkalarından duyma,

Mersin İl Temsilcisi
gençlik halk cumhuriyeti. nassınız bakem :D

motoru da sattım iyice bunalım oldum yaaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar