[Mersin - MT]

domates dedinde aklıma geldi, izmirdeyken motosiklet gezilerimizin geleneksel yemeği domat gavurmaydı :D bi ara onuda yapalım :queen:

2- neskafe de alsan olur ama nescafenin demleme sohbeti olmaz

Neskafenin de içme sohbeti olur ama biraz kısa surer. Zaten havalar soguk olunca elimizdeki caylar cabuk soguyor...

Aloooo Arkadaşlar bu kez kola yerine yogurt alalım. Korbogazına kadar serkan gotursun. Oraya vardıgımızda miisss gibim ayram olmuş olur. Onun motoru enduro yaa gidecegimiz bol cukurlu yollarda daha fazla calkalanır...

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar ben demlik işini hallettim.

10 tl ye demlik aldım. ortak olmak isteyen varsa paylaşır, her gezide kullanılır ya da yalnız ben sahplenirim ve isteyene kiralarım...

tercih sizin :cherry:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
reklam yapma karrrdeşimm :wiinkk:
istanbul bakırköy meydanı, mersin enteller sokağı vs hepsi güzel oluyor. tarfiğe kapalı alanlar gerçekten hoş yaşam alanları :)

seni yarenlik sokağının başından alırız. ok?
geleceksen ayzarsın, son anda bir şey çıkarsa

0 505 598 39 13

bu benim cebim. yoldayken konuşabilirim. beni ararsın :wiinkk:

lanet olsun böyle öğrenciliğe yaaa yarın evde benlik bir iş yok gidebilecem diye sevinirken dershaneden babamı arayıp sınav olduğunu söylemişler yaaaa gerçek sınava kadar rahat bir haftasonumuz olmuyacak galiba

Yine Katılamayacağım :S :(

Mersin İl Temsilcisi
lanet olsun böyle öğrenciliğe yaaa yarın evde benlik bir iş yok gidebilecem diye sevinirken dershaneden babamı arayıp sınav olduğunu söylemişler yaaaa gerçek sınava kadar rahat bir haftasonumuz olmuyacak galiba

Yine Katılamayacağım :S :(

katılamıyorsan çatal getirmene bir gerek yok... :p

Mersin İl Temsilcisi
gençlik ben hazırlıklarımı tamamladım, sabah görüşmek üzere...

ne yemek , ne de çay arkadaşlar tek dileğim gezmek, allah kaza bela vermeden tamamlarız inşallah, sabah görüşmek üzere,

Mersin İl Temsilcisi
Günaydın mersin MT

Kazasız belasız sürüşler dilerim, haydi bismillah :)

bu günün sözü bu olsun "en iyi motorcu karda, motorla snowboard yapandır, düşersede gülmesini bilendir " gezi resimlerini bekliyorum..

motora kar tipi teker taktırsam karda frene basınca dururmuyum :silent::p:queen:

Kar tipi teker takmana gerek yok. Mevcut tekerler ile de durabilirsin.
İste sana karda frenleme sonrasında alternatih durma secenekleri.

1: Piknik masasına carpmaya 20cm kala düserek durmak.(Mevcut durum) Carparak durmaktan iyidir... :cat::cat:
2: Onune cıkaran herhangi bir nesneye carparak durmak. (Cogunlukla olan)
3: Dengeli bir sekilde hafif frenleyerek uzun bir mesafede durmak.(Bizim yaptıgımız gibi.)

Arkadaşlar fotoların cogunlugu bende ama ben sirketten foto yukleyemiyorum. Bu aksam yuklemeye calısacagım.. Gerci bu gezide fazla foto cekmedik.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
sencer senden önce ben verim rapor bari...

ABİCİM, ORAYA yapıştırdığın herşeyi "alıntı" butonuna basark olduğu gibi kopyalayıp buraya yapıştırarak yeni bir gezi raporu hazırlyabilirdin.
ama müthiş olmuş :)
ayrıca, ben o hacca garkoldum birkaç kez... mersin-antalya arası benim en çok sevdiğim yollardandır, hatta tektir :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
honda cbf 150 kırmızı çalındı gören düyan allah rızası için arasın zenon far sıbop başlıkları metal resmide yüklecem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 ----------

0536 454 17 03

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar