Arkadaslar Az Once Işe Gelirken Bi Kaza Ile Karşılastım Motorcu Bi Arkadasımız Tanımıorum Ama Sanırım Hayatını Kaybetmişti Sabah Sabah Cok üzüldüm Allah Rahmet EylesinYerde Ole Kanlar Içinde Yatıordu Moralim Cok Bozuldu Allah Kimseye Göstermesin Bide Dikkat Ediyorumda Hep Kaza Yapanların Coğunda Kask Var Ben Kaskı Takınca Görüş Mesafemi Kısaltıor Ondan Dolayı Kazalar Cogalıyor Olabiirmi Sizce Hem Ses Duymada Sorun Oluyor Hemde Dikkati Dagıtıyor Bilmiorum Siz Nasıl Dusunuorsunuz
Lütfen Dikkat Edelim Arkadaslar Bu Aralar Cok Kaza Görüyorum Motor Hata Affetmiyor Biliyoruzki Motorun Kaportasıda Biziz Araba Gibi Bizi Koruyacak Hava Yastıgı Yok Sadece Korumalarımız Var
geçenlerde bende gördüm bi kaza maalesef kask yoktu o arkadaşımızdaayrıca motora 3 kişi binmişlerdi.kazaya neden olan dolmuştu.ve sürücü aracı bırakıp kaçmış.diğer iki kişi yaralıydı.ama sürücünün kafatasında hasar vardı.sonuç olarak kask taksa bişey olmıcaktı.
kaska alışma aslında bi süreçtir.ilk zamanlar zor olabiliyor.ama alışıldıktan sonra bi zorluğu olduğun düşünmüyorum.hatta kasksız kullnmak daha zor gelio.motordan rüzgar ile birlikte ilginç sesler duyoyrum bu beni rahatsız edio.zaten 70 km üstünde uğultu,toz,sinek,arı,böcek bunlar çok kötü oluyo.yani kasksız asla:cat: