[Mersin - MT]

sanırım pullu dedikleri yer.daha gitmedim ama yazın çadırlı kamp yeri arıyordum int.de pulluyu gördüm güzel duruyordu.tabi bu resmin orası olduğu sadece tahmin:)

Evet, burası Pullu... güzel bir yerdir, biz plajına gideriz yüzmeye... Gelenler pişman olmuyor...

Anamur'da Ahmet'i tanıyan var mı :) Uzun kıvırcık saçlı :) Kasksız Scooter kullanır :) Giresun da okuyor (Turizm)

Anamur'da hemen hemen herkes motoru kasksız kullanır malesef... Üniversite öğrencisi de bir hayli çok... daha çok özellik belirtmen lazım

Şimdi size bir soru: Aşağıdaki resim nerede çekilmiş olabilir?

cinmahallesipv7.jpg

Son düzenleme:
:( bir mersinli olarak kendimden utanmadım desem yeridir... önceleri çok güzeldi buralar ama artık girmiyoruz bile :( yardım isteyen arkadaşlar zamanında yardımcı olamadığımız için üzgünüm ama hala yardım ederseniz iyi olur derseniz msn adresim her an açıktır....

selam biz mersine geldik cuma gününe kadar bir organizasyon varsa 0505 3118560 haber verirseniz seviniriz. internete ulaşmakta sorun yaşıyoruz. görüşmek dilegiyle

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]

Sayın Mersin li arkadaşlarım :) Sizlere sempati duymamın sebebi oLan Eski Huceyn yani Hüso ya sevgilerimi göndererek ; Hepinizin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.. Hepinize SaYGıLaR

Sayın Mersin li arkadaşlarım :) Sizlere sempati duymamın sebebi oLan Eski Huceyn yani Hüso ya sevgilerimi göndererek ; Hepinizin Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.. Hepinize SaYGıLaR

yawrum sennde mübarek olsun.ya ben gelecem oraya ki gözüm yemiyo.yada motor almaya gelecen:p

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

. .

Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]

. .

en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

. .

bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

. .

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt :rendeer:

. .

hepinize tşk. sizinde bayramınızı mersin mt adına tebrik ediyorum.:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun :rendeer: daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]ANAMUR MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

[PANKART] MERSİN MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

[PANKART] MERSİN MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

.

tşk ederim murat abi.szinde bayramınız mübarek olsun:rendeer:

Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun :rendeer: daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT

tüm kayserinin ramazan bayramı mübarek olsun.saygılar....:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar