valla şartlar olgunlaşıp da zamanı denk gelirse en az 2-3 gün sürekli çadırlı yol yapmayı düşünüyorum. ikinci bir allah Kerim gezisi yolda sanırım. sadece yol ve yemek masrafını iyi düşünmek gerekli. bunun için bir toplantı gündemi oluşturmak gerekir. kimler böyl bir yolculuğa hazır olabilir?
aslında iyi bir harita üzerinde mersinden hatay ve gezilecek yerleriyle beraber oprdan kuzeye doğru geçip nevşehir ve ordan alanya ve mersin planı yapıyorum. en azından hataya aralıksız yolda ihtiyaç molalaı ve gün içinde hatayda ki tarihi yerlerin ardından o gece orda konaklayıp sonra sabah yola çıkarak nevşehir ve bir gece orda kalıp ordan alanya ve mersin. tahmine süre 4 gün. ama kaç km eder işte orasını iyi hesaplamak lazım. fakat 1000km den az olmayacağı kesin. bu benim için
100-120 uyl benzin
günlük 40 ytl den 160 ytl ek masraf
ile 4 günde 280-350 arası toplam ödenek gerekli
yapabilir miyiz sizce?
ayrıntılar gelecek cevaplardan sonra değerlendirilir sanırım.
Abicim Seninle her turlu geziye gelirim. Böyle bir gezi yapmak icin yıllık izine denk getirmeliyim. Su an için de yıllık izin planlamasını yapmış degilim. Birde biliyorsun ki artık iki kişi degiliz hanımı arkama alıp gezeyim. Bu işi içinden cıkılmaz bi hal almaya başladı....
Son düzenleme: