[Mersin - MT]

valla şartlar olgunlaşıp da zamanı denk gelirse en az 2-3 gün sürekli çadırlı yol yapmayı düşünüyorum. ikinci bir allah Kerim gezisi yolda sanırım. sadece yol ve yemek masrafını iyi düşünmek gerekli. bunun için bir toplantı gündemi oluşturmak gerekir. kimler böyl bir yolculuğa hazır olabilir?

aslında iyi bir harita üzerinde mersinden hatay ve gezilecek yerleriyle beraber oprdan kuzeye doğru geçip nevşehir ve ordan alanya ve mersin planı yapıyorum. en azından hataya aralıksız yolda ihtiyaç molalaı ve gün içinde hatayda ki tarihi yerlerin ardından o gece orda konaklayıp sonra sabah yola çıkarak nevşehir ve bir gece orda kalıp ordan alanya ve mersin. tahmine süre 4 gün. ama kaç km eder işte orasını iyi hesaplamak lazım. fakat 1000km den az olmayacağı kesin. bu benim için

100-120 uyl benzin
günlük 40 ytl den 160 ytl ek masraf
ile 4 günde 280-350 arası toplam ödenek gerekli

yapabilir miyiz sizce?

ayrıntılar gelecek cevaplardan sonra değerlendirilir sanırım.

Abicim Seninle her turlu geziye gelirim. Böyle bir gezi yapmak icin yıllık izine denk getirmeliyim. Su an için de yıllık izin planlamasını yapmış degilim. Birde biliyorsun ki artık iki kişi degiliz hanımı arkama alıp gezeyim. Bu işi içinden cıkılmaz bi hal almaya başladı....:pr::pr::pr::pr::pr:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Abicim Seninle her turlu geziye gelirim. Böyle bir gezi yapmak icin yıllık izine denk getirmeliyim. Su an için de yıllık izin planlamasını yapmış degilim. Birde biliyorsun ki artık iki kişi degiliz hanımı arkama alıp gezeyim. Bu işi içinden cıkılmaz bi hal almaya başladı....:pr::pr::pr::pr::pr:

baba bunu en baştan tekrar planla istersen de yenge seni fursun :p

baba bunu en baştan tekrar planla istersen de yenge seni fursun :p

Abi dogru soyluyon valla furur beni. Ama haklıda yani. En iyi onları yaylaya göndermek... Sanırım o zaman gezmelere cıkabilirim. Ama gunubirlik..gezi.. Sencer yıllık izin tarihlerimiz hemen hemen aynı. Tabi bu sene yıllık izin verirlerse....

Son düzenleme:
slm kaanımm nasılsın bakalımm
arkadaslar bu arada motorumu sattımmm haberınız olsunnn
:cyclopsan:cyclopsan sattın mı hayırdır yıldırım kardeş tamda yaz ortası sayılır. Niye sattın ki. Neyse hayırlısı ile yenisini ne zaman alıyon. yada almayı düşünüyon mu .???

Arkadaşlar Bu arada bu topik cok yavaş yürüyo.. haberiniz olsunnn...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bugün carrefour'a giderken tansaş'ın olduğu kavşakta kaza olmus duydunuz mu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben görmedim ama motosikletli bir arkadaşımız kamyon altında kalmış . olay yerinde hayatını kaybetmiş .Allah rahmet eylesin .

ben görmedim ama motosikletli bir arkadaşımız kamyon altında kalmış . olay yerinde hayatını kaybetmiş .Allah rahmet eylesin .

:pr:dıkkat arkadaslar daha dıkkatlı olmak lazımm zaten arabalar bızı sallamıyor kendı cabamızla kurtuluyoruzz

en son gezımızdede 3 kısı tırın altında kalma tehlıkesı yasadık yoldakı topraga aldanıp vırajı bıraz dısardan aldıkk kaymayalım dıye ama kurtulduk netsekı

:salut:kazadan haberım yok ama ne dıyebılırım allah arhmet eylesınn:salut:

:cyclopsan:cyclopsan sattın mı hayırdır yıldırım kardeş tamda yaz ortası sayılır. Niye sattın ki. Neyse hayırlısı ile yenisini ne zaman alıyon. yada almayı düşünüyon mu .???

Arkadaşlar Bu arada bu topik cok yavaş yürüyo.. haberiniz olsunnn...

sattım evet yenısı yolda falan degıll 2009 yazına kısmetse olar artık

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
mustafam Allah pişman etmesin... umarım herşey dilediğin gibi olur.

Uyanın Mersinli arkadaşlar nerdesiniz...Hüseyin kardeşim sınav nasıl geştii... Orda kimse var mı.???

Mersin / Silifkeden selamlar. :)
İstanbul- Denizli- Antalya- Silifke güzergahındaki 1350 Km.'yi kükreye kükreye geldik. :cat:
Ayrıntılı rapor döndükten sonra. :wiinkk:

116th7m.jpg

2a85jdt.jpg

qx9nc7.jpg

Son düzenleme:
Uyanın Mersinli arkadaşlar nerdesiniz...Hüseyin kardeşim sınav nasıl geştii... Orda kimse var mı.???

abi sınavım beqlediğimden iyi geçti.ewe gelip sorularada bakınca iyi olduğunu anladım.iktisadi ve idari bilimler full gelir.belki puanımı yükseltmek için bir sene daha kalırım.ama bu düşük bi ihtimal....

arkadaslar bazılarımız hala kask takmıyor gozlugun koruyacagını sanıyor
gezgın 33 gıbı ana ne yaptımm ben ısım verıdımmm özur dılerımm :queen:
:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar