ya sencer ya ınsan haber verır yaa uff yaaa neyse resımler guzel olmus![]()
3- ille de bir race tip makina alacaksan çakmasından alma. söylediğin iki makinada piyasada pek olmayan makinalar. demek ki tutmamış işte.
ya arkadaşlar gs200 u cok ınceledım kalbım kanuni racer200 de ama siz nedıosunuz baska anternatif yok cunki parada yok
bi şiy soleyın haftaya alıcam![]()
bence hem acele etme hemde kesinlikle ikisini de alma yada illaki iki teker bişe alacam diyorsan vitesli bi bisiklet al kafan daha rahat olsun bilmem anlatabildimmi benki 1 yıla yakındır motorsuz kalabiliyorsam iyi bi motora param yetmediginden sende dayanabilirsin sanırım unutma ucuz mal alacak kadar hiç birimiz zengin degiliz
bence hem acele etme hemde kesinlikle ikisini de alma yada illaki iki teker bişe alacam diyorsan vitesli bi bisiklet al kafan daha rahat olsun bilmem anlatabildimmi benki 1 yıla yakındır motorsuz kalabiliyorsam iyi bi motora param yetmediginden sende dayanabilirsin sanırım unutma ucuz mal alacak kadar hiç birimiz zengin degiliz
arkadaslar pazartesı gunu saat 15 de stadın önunde bulusuyoruz elımızde bı kac adet bayragımız da var dagıtabılcemız tum ıkı tekerı olan ataturkcu arkadaslarımızı beklıyoruz mersin mt, mersin motor delisi ve motorider mersin olarak orda olacaz tabıkı dıger kulupler ve uye olmayanlar da gelebılırler yuregınız ataturkcu olsun yeter
anamurdan arkadaşlara slm bende mersindeyim bi kaç arkadaşla beraber aslında oraya ziyarete gelmeyi planlıyoruz bu sayedede tanışabiliriz önce bi şekilde tanışmalıyız gün kararlaştırıp öyle gelmeliyiz
yürekçe iyi akşamlar.nasılsın
dayanamadım geldimmmmmmmmm.nasssınızzz arkadaşlarımmmm!!!!!!!!!!!!!!!
oo baba selamlar, gözümüz yollarda kaldı yaaa. gel de gezelim beraber :rendeer:
he heeee, sen önce sana yazılan sms e cevap ver. satıcı heriffr::farao:
r: hani sen ders çalışıyordun, vedalaşmıştık
r:
r:
r: bide online sin şu an.hemen çık bakalım ders başına marş marş:mrgreen::rendeer: