![]()
![]()
![]()
yuregın yanımızda yetmezmı dostum![]()
bu gördun bastacı hamıt abımızın ıkı sene evel ızmıt pıst yarıslarında cekıldı bu resım
umarım ızın alırsın ablam bol sans....

eee hadı gözun aydın kuzummmm![]()

tmm dır hafızaya aldık geldınde tanırız![]()
kıvılcımların dansı cocuk gösterisi
16 mayıs cuma akşam saat 20.30 da atatürk parkı mersin oteli karşısı açık hava tiyatrosunda 70 çocuk güzel bir gösteri yapacaktır
bızler saat 20.00 de mersin otelı karsısı acık hava tıatrosu önunde olacaz herkesı beklıyoruz![]()
Bugün Mersin MT olarak Ümmet abimiz ile birlikte bir buluşma tertipledik.İlerleyen saatlerde arkadaşlarımız bu buluşmanın fotoğraflarını bu bölüme atacaktır...
benım yada arkadaslarımın bılmedıgı bır mersın mt dahadamı var
ummet abı mersıne gelecekmıs arkadaslar foto eklıyecekmıss
ne ayak bu ya
MersinMT arkadaşlarım, aranızda üye olan varsa, MersinMotorKulubü sitesinde bir sorun mu var, yoksa ben mi dışlandım. 2 gün önce siteye "ilk" yazımı yazana kadar bir sorun yoktu, şimdi ise hiç açılmıyor. Hem yarınki açılışla ilgili hem de 19 Mayıs'taki aktiviteleri takip etmek istiyordum. Biz Adana'da bir organizasyon yapamıyoruz, bari sizi izlemekle yetineyim.
arkadaslar pazartesı gunu saat 15 de stadın önunde bulusuyoruz elımızde bı kac adet bayragımız da var dagıtabılcemız tum ıkı tekerı olan ataturkcu arkadaslarımızı beklıyoruz mersin mt, mersin motor delisi ve motorider mersin olarak orda olacaz tabıkı dıger kulupler ve uye olmayanlar da gelebılırler yuregınız ataturkcu olsun yeter
mustafam, ümmet abiş merine gelmiş, emrah ta bana msn den yazdı, ümmet abi senle tanışmak istiyor diye. hastaneye buyur ettim, erenin oraya gittik ümmet abi, ben ve emrah. tesadüf ilker de ordaydı ve bir baktık nezih oırdan geçyo. beraber foto filan çekildik. olay budur. sanırım yanlış anlaşılma oldu, önceden ayarlanmış bir gezi plan yoktu. herşey yarım saat içinde gelişti... ümmet abi mersine gelince hep emrahta kalıyormuş( by mükemmel)
adanadan burcuyla görüştüğümde ümmet abi vedat abinin ordaymış, gerçi ordan da akburak'ın yanına uğrıcam demişti ümmet abi. kısacası olay bu :bounce:

ya arkadaşlar gs200 u cok ınceledım kalbım kanuni racer200 de ama siz nedıosunuz baska anternatif yok cunki parada yok
bi şiy soleyın haftaya alıcam![]()