[Mersin - MT]

16123653482d55b53962f.jpg

16124006482d5676d4b61.jpg

16123737482d55e131eb8.jpg

yuregın yanımızda yetmezmı dostum:)

16123653482d55b53962f.jpg

16124006482d5676d4b61.jpg

16123737482d55e131eb8.jpg

yuregın yanımızda yetmezmı dostum:)

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan vayyy
Ablacım bu BAŞTACI seni mi ??? o ne öyle yaa...

Allahın izni ile saat saat 14:20 de itibaren oralarda olacam.

HImmmmm Bu arada aklıma şimdi geldi.Bizim genel müdürlükden 19 mayıs tatilini bildirir yazı halen gelmedii....:silent::silent::silent:
yoksa bu 19 mayıs da mesai mi var...

bu gördun bastacı hamıt abımızın ıkı sene evel ızmıt pıst yarıslarında cekıldı bu resım:)

umarım ızın alırsın ablam bol sans....

Bugün Mersin MT olarak Ümmet abimiz ile birlikte bir buluşma tertipledik.İlerleyen saatlerde arkadaşlarımız bu buluşmanın fotoğraflarını bu bölüme atacaktır...

bu gördun bastacı hamıt abımızın ıkı sene evel ızmıt pıst yarıslarında cekıldı bu resım:)

umarım ızın alırsın ablam bol sans....

HIMMMM. ben de senin sanmışdım. Hamit abımıze kazasız belasız kullanması dilelerimi sunarım...

Ablacım izin almama gerek yok. Zaten resmi tatil olmali ama daha şimdi yazı geldi normalde ogledan önce yazı gelirdi..
vee işde geldiii yazııı... buda fotografııı.... yazının tabiii...

Bu da çözüldü insallah 19 mayıs gunu saat 15:00 da görüşürüz....

eee hadı gözun aydın kuzummmm:)

Saog ablam. İnsallah beni yalnız bırakmazsın cünkü henüz kimseyi tanımıyor sayılırım. Beni Kırmızı CBF 150 motorumdan tanıyabilirsin dicem ama cbf ile gelen tek kişi ben olmayabilirim. onun için. bir iki foto daha koyalım. Hem topik senlensin hemde biraz tanınmış oluruz... :p:p:p
Bu arada plaka 33 AEN 65 :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
kıvılcımların dansı cocuk gösterisi

16 mayıs cuma akşam saat 20.30 da atatürk parkı mersin oteli karşısı açık hava tiyatrosunda 70 çocuk güzel bir gösteri yapacaktır

bızler saat 20.00 de mersin otelı karsısı acık hava tıatrosu önunde olacaz herkesı beklıyoruz:D

kıvılcımların dansı cocuk gösterisi

16 mayıs cuma akşam saat 20.30 da atatürk parkı mersin oteli karşısı açık hava tiyatrosunda 70 çocuk güzel bir gösteri yapacaktır

bızler saat 20.00 de mersin otelı karsısı acık hava tıatrosu önunde olacaz herkesı beklıyoruz:D

Tamam bu da guzel O zaman tanışma faslını erkene alıyoruz desenize Mesai bitti cıkıyorum Saat 20:00 da orda olmaya calısacamm. İyi akşamlar görüşmek üzere....:cat::cat::cat: Saglıcakla kalın MERSİN MTT

Bugün Mersin MT olarak Ümmet abimiz ile birlikte bir buluşma tertipledik.İlerleyen saatlerde arkadaşlarımız bu buluşmanın fotoğraflarını bu bölüme atacaktır...

benım yada arkadaslarımın bılmedıgı bır mersın mt dahadamı var
ummet abı mersıne gelecekmıs arkadaslar foto eklıyecekmıss
ne ayak bu ya

Mersin İl Temsilcisi
benım yada arkadaslarımın bılmedıgı bır mersın mt dahadamı var
ummet abı mersıne gelecekmıs arkadaslar foto eklıyecekmıss
ne ayak bu ya

mustafam, ümmet abiş merine gelmiş, emrah ta bana msn den yazdı, ümmet abi senle tanışmak istiyor diye. hastaneye buyur ettim, erenin oraya gittik ümmet abi, ben ve emrah. tesadüf ilker de ordaydı ve bir baktık nezih oırdan geçyo. beraber foto filan çekildik. olay budur. sanırım yanlış anlaşılma oldu, önceden ayarlanmış bir gezi plan yoktu. herşey yarım saat içinde gelişti... ümmet abi mersine gelince hep emrahta kalıyormuş( by mükemmel)

adanadan burcuyla görüştüğümde ümmet abi vedat abinin ordaymış, gerçi ordan da akburak'ın yanına uğrıcam demişti ümmet abi. kısacası olay bu :bounce:

MersinMT arkadaşlarım, aranızda üye olan varsa, MersinMotorKulubü sitesinde bir sorun mu var, yoksa ben mi dışlandım. 2 gün önce siteye "ilk" yazımı yazana kadar bir sorun yoktu, şimdi ise hiç açılmıyor. Hem yarınki açılışla ilgili hem de 19 Mayıs'taki aktiviteleri takip etmek istiyordum. Biz Adana'da bir organizasyon yapamıyoruz, bari sizi izlemekle yetineyim.

Mersin İl Temsilcisi
MersinMT arkadaşlarım, aranızda üye olan varsa, MersinMotorKulubü sitesinde bir sorun mu var, yoksa ben mi dışlandım. 2 gün önce siteye "ilk" yazımı yazana kadar bir sorun yoktu, şimdi ise hiç açılmıyor. Hem yarınki açılışla ilgili hem de 19 Mayıs'taki aktiviteleri takip etmek istiyordum. Biz Adana'da bir organizasyon yapamıyoruz, bari sizi izlemekle yetineyim.

canım kardeşim, mersin motor kulubüyle ilgilnen var mı bilmiyorum ama burada bulunanlardan bu bilgiyi bulman biraz zor. istersen oraya ziyaretçi olarak giriş yapıp takip edebilirsin. bol şans...

arkadaslar pazartesı gunu saat 15 de stadın önunde bulusuyoruz elımızde bı kac adet bayragımız da var dagıtabılcemız tum ıkı tekerı olan ataturkcu arkadaslarımızı beklıyoruz mersin mt, mersin motor delisi ve motorider mersin olarak orda olacaz tabıkı dıger kulupler ve uye olmayanlar da gelebılırler yuregınız ataturkcu olsun yeter

ya arkadaşlar gs200 u cok ınceledım kalbım kanuni racer200 de ama siz nedıosunuz baska anternatif yok cunki parada yok :)
bi şiy soleyın haftaya alıcam :p

arkadaslar pazartesı gunu saat 15 de stadın önunde bulusuyoruz elımızde bı kac adet bayragımız da var dagıtabılcemız tum ıkı tekerı olan ataturkcu arkadaslarımızı beklıyoruz mersin mt, mersin motor delisi ve motorider mersin olarak orda olacaz tabıkı dıger kulupler ve uye olmayanlar da gelebılırler yuregınız ataturkcu olsun yeter

ablaa benim burdanda geçin ya mezitliden:queen:

serdaratici, ikisinide alma arkadaşım :pr:

mustafam, ümmet abiş merine gelmiş, emrah ta bana msn den yazdı, ümmet abi senle tanışmak istiyor diye. hastaneye buyur ettim, erenin oraya gittik ümmet abi, ben ve emrah. tesadüf ilker de ordaydı ve bir baktık nezih oırdan geçyo. beraber foto filan çekildik. olay budur. sanırım yanlış anlaşılma oldu, önceden ayarlanmış bir gezi plan yoktu. herşey yarım saat içinde gelişti... ümmet abi mersine gelince hep emrahta kalıyormuş( by mükemmel)

adanadan burcuyla görüştüğümde ümmet abi vedat abinin ordaymış, gerçi ordan da akburak'ın yanına uğrıcam demişti ümmet abi. kısacası olay bu :bounce:

Abi sende ilgini eksik etmedin, ayrıca teşekkür ederim...:cat:

Buluşmadan fotoğraflar...

Mersin İl Temsilcisi
ya arkadaşlar gs200 u cok ınceledım kalbım kanuni racer200 de ama siz nedıosunuz baska anternatif yok cunki parada yok :)
bi şiy soleyın haftaya alıcam :p

serdarcım, sen kafanı boş şeylere yoruyorsun
1- kasko dediğin şey emin ol ki bir alarm+disk kilidinden daha sağlam gelmiyor bana
2- yaklaşık 3500ytl den birazcık daha yukarı çıkarsan 4000 ytl civarında bir japon alabilirsin. beden ölçün ve toplam ağırlığınız 200cc motora göre biraz fazla. gezilerde ve tırmanışlarda zorluk yaşarsın. bu da yakıt ve erken yıpranma demektir.
3- ille de bir race tip makina alacaksan çakmasından alma. söylediğin iki makinada piyasada pek olmayan makinalar. demek ki tutmamış işte.

haa ben olsam ne mi alırdım? hiç sevmediğim halde bir mondial 250cc 2. el makinayı 1500-2000 arası alırdım.... bol şans ve hakkında hayırlısı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar