Anamur ne zaman il oldu yauu :mrgreen:
Anamur ne zaman il oldu yauu :mrgreen:
ortalığı karıştırma len yine. ben bu hafta yokum dedim. siz kendi başınıza gelsenize bir araya yahu...
hadi hüseyin bu haftaki organizasyonu sen yap.
o zaman carsamba gorusuruz arkadaslarr gelen gelır gelmeyenın tekerı patlasın mustafa karasu senın de ınternetın coksun bırdaha yap
Yıldırım kardeş ben geldigime göre benim tekerim parlamaz dimii.???
Mehaba arkadaşlar. Bugun topige ilk defa ben yazıyorum. Dün sevgi ye gittim Yıldırım,Karasu Ve Mustafa*2 arkadaşlarla tanışdık. İlk izlenim önemlidir derler ya bu arkadaşlarla kısa ama sıcak bir ortam oluşturduk. Birdahaki sefere daha sıcak ortamlar ve sohbetler olacagından eminimm Cünkü haftaya havalar biraz daha ısınır![]()
. Malumunuz dün mersinde hava serindi hafif yagmurda vardıı. Neyse arkadaşlar sizlerle tanışdıgıma memnun oldumm. Sencer abi senle tel tanışdık ama ilk fırsatta görüşmek dilegiylee....
Mehaba arkadaşlar. Bugun topige ilk defa ben yazıyorum. Dün sevgi ye gittim Yıldırım,Karasu Ve Mustafa*2 arkadaşlarla tanışdık. İlk izlenim önemlidir derler ya bu arkadaşlarla kısa ama sıcak bir ortam oluşturduk. Birdahaki sefere daha sıcak ortamlar ve sohbetler olacagından eminimm Cünkü haftaya havalar biraz daha ısınır![]()
. Malumunuz dün mersinde hava serindi hafif yagmurda vardıı. Neyse arkadaşlar sizlerle tanışdıgıma memnun oldumm. Sencer abi senle tel tanışdık ama ilk fırsatta görüşmek dilegiylee....
ya abi bende vardım huceyn.niye yazmıon beni.walla patlarsa bnm ahım tutar![]()

En kısa zamanda aynı organizasyonu mersinede bekliyoruz![]()
![]()
sencer msnden görüşelim.senin iş halloluyor..
ıkımız yapalım bu işi ne dersın :queen:musti
ben ayrılacam sorun yok abıı nasılsa
bakarsınn bakasını buluruz
inşallah çarçabuk bulursun mustafam.
heeeyyyy mersiiiiin günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn hhhnnnnn hınnnnn hıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
hepinizi seviyorum dostlarım, canlarım, motordaşlarım :rendeer::rendeer::rendeer: