[Mersin - MT]

ortalığı karıştırma len yine. ben bu hafta yokum dedim. siz kendi başınıza gelsenize bir araya yahu...

hadi hüseyin bu haftaki organizasyonu sen yap.

abi ben kendimi zor organize ediyorum.nasıl arkadaşları toplayayım.eski abilerimiz dururken bana düşermi.zaten yeniyim:silent:yada ben 19..30da sevgi cafede olacam arkadaşlar sizde olursunuz heralde?:silent:

Son düzenleme:
yav kardeşim ille il mi olması gerenk yani mt kurmak için:p
behiç ağabeyimiz il olma teklifini verdi tek temennimiz il olması.
yok mu başka anamurlu yyav.

o zaman carsamba gorusuruz arkadaslarr gelen gelır gelmeyenın tekerı patlasın mustafa karasu senın de ınternetın coksun bırdaha yap

Yıldırım kardeş ben geldigime göre benim tekerim parlamaz dimii.???

Mehaba arkadaşlar. Bugun topige ilk defa ben yazıyorum. Dün sevgi ye gittim Yıldırım,Karasu Ve Mustafa*2 arkadaşlarla tanışdık. İlk izlenim önemlidir derler ya bu arkadaşlarla kısa ama sıcak bir ortam oluşturduk. Birdahaki sefere daha sıcak ortamlar ve sohbetler olacagından eminimm Cünkü haftaya havalar biraz daha ısınır :p :p:p:p. Malumunuz dün mersinde hava serindi hafif yagmurda vardıı. Neyse arkadaşlar sizlerle tanışdıgıma memnun oldumm. Sencer abi senle tel tanışdık ama ilk fırsatta görüşmek dilegiylee....

Son düzenleme:

Mehaba arkadaşlar. Bugun topige ilk defa ben yazıyorum. Dün sevgi ye gittim Yıldırım,Karasu Ve Mustafa*2 arkadaşlarla tanışdık. İlk izlenim önemlidir derler ya bu arkadaşlarla kısa ama sıcak bir ortam oluşturduk. Birdahaki sefere daha sıcak ortamlar ve sohbetler olacagından eminimm Cünkü haftaya havalar biraz daha ısınır :p :p:p:p. Malumunuz dün mersinde hava serindi hafif yagmurda vardıı. Neyse arkadaşlar sizlerle tanışdıgıma memnun oldumm. Sencer abi senle tel tanışdık ama ilk fırsatta görüşmek dilegiylee....

geldınız ıcın tesekurlerr artık patlamaz tekerınız patlarsada bundan sonrakı mesulu ben degılımmm:queen::queen::queen::bounce:

ya abi bende vardım huceyn.niye yazmıon beni.walla patlarsa bnm ahım tutar:p

Mersin İl Temsilcisi

inşallah yüzyüze de tanışırız kardeşim. büyüyen bir aile olarak yapılacak planlar var.... :rendeer:

ya abi bende vardım huceyn.niye yazmıon beni.walla patlarsa bnm ahım tutar:p

Tamam tamam hemen kızma kardeşşş tamam sende vardıı.. Seninlede tanışdıgıma memnun oldumm...
Haftaya bir sorun cıkmassa daha fazla katılım olur daha fazla kişi ile tanışırız inşallah.

selam mersin(İcel)mt mersine yeni geldim bu akşam buluşma olacakmış bu arada sencerle tanıştım sizlerlede tanışmak vaktım oldukca gezilere katılmak istiyorum mersini hic bilmiyorum (sadece otel ve sahil) bu akşam görüşmek umuduyla.

Merhaba Arkadaşlar 12/04/2008 deki adana kokteyli açılş fotolarını adanalı arkadaşlar paylaşmak istemediler sanırım yada ben paylaşım sitesini bulamadım. Neyse Bari ben kendi cektigim birkaç fotografı koyayım.
İlk resim tabiki acılışda en fazla dikkat ceken ben ve motorum olduu:p:p:p:p:p HONDA

Ve işte adanalı burcuuu arkadaşımız

Ve şimdi sırada muhdesem suzukilerin fotoları var.. Bu motor benim olsa binmeye kıyamam:p:p:p

buda yamahaaaa

Buda Bizim hanımın motoruu.. Buyutmeyi düşünüyor ama bu aralar durumu müsade etmiyor Önce vitesli motoru kullanmasını ögrenmeli :cherry: :cherry::cat::cat::cat:

Ve işte bunlarda burcunun Verdigi ilanda üstlerini sansürledigi dasn grubunun fotolarıı.. Devamı var ama cektigim Video dan foto cekmem gerek. İlerleyen günlerde koymaya calışırım...

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
ben ayrılacam sorun yok abıı nasılsa
bakarsınn bakasını buluruz

inşallah çarçabuk bulursun mustafam.

heeeyyyy mersiiiiin günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn hhhnnnnn hınnnnn hıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

hepinizi seviyorum dostlarım, canlarım, motordaşlarım :rendeer::rendeer::rendeer:

inşallah çarçabuk bulursun mustafam.

heeeyyyy mersiiiiin günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn hhhnnnnn hınnnnn hıııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

hepinizi seviyorum dostlarım, canlarım, motordaşlarım :rendeer::rendeer::rendeer:

günaydın hocammmm.günyadın arkadaşlarrrrr:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar