[Mersin - MT]

merhabalar hemşerilerim:) herkeze kazasız,belasız,cezasız sürüşler diliyorum:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
düzenlediğiniz motosiklet şenliğine,ADANA MT.olarak katıldık.ilk olmasına rağmen,gayet iyi bir organizasyondu.emeği geçen başta murat kardeşim olmak üzere,tüm arkadaşlarıma ADANA MT.olarak teşekkür ediyorum.:rendeer:

Ne yazıkki vardıyalı çalışmamdan dolayı katılmayı çok istediğim kendi şenliğime katılamadım, sağlık olsun gelecek sene inşallah bende katılırım, eminim güzel olmuştur, Mersin Mt olarak kim vardı bilmiyorum ama ben arada bir selam yazan biri olarak Adana Mt ye katıldıklarından dolayı tşk.

selaminaleyküm arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım hayırlı işlerim vardı allahın izniyle hallettim nişanlandım arkadaşlar...

iyi akşamlar abilerim,inşallah bu yaz bitmeden motorumu alır sizlerin arasına katılırım....ekim 1993 doğumluyum ehliyet sınavları için kayıt yapsam alırlarmı beni....

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize merhabalar, benim sizlere bir sorum olucak. Motoruma sis farı bağlamak için sis farı bağlantı aparatı arıyorum. Light Bar' da deniyor, daha çok chopper motorlar için kullanılan bir aparat. Acaba Mersinde bu aparattan satan bir aksesuarcı nerede bulabilirim? Beni bilgilendirip yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar hepinize merhabalar, benim sizlere bir sorum olucak. Motoruma sis farı bağlamak için Sis farı Bağlantı Aparatı arıyorum. Light Bar' da deniyor, daha çok chopper motorlar için kullanılan bir aparat. Acaba Mersinde bu aparattan satan bir aksesuarcı yada Motorsiklet Aksesuarı satan bir yer nerede bulabilirim? Beni bilgilendirip yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ? Konuyu 2 gün önce dile getirdim ama cevap gelmemiş hiç. Sanırım Mersin MT uyuyor..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar