[Mersin - MT]

sencer abi ben gidebilirmiyim bu denizli mt gezisine benim karakız dayanırmı ??? :) :) :)

ibrahim abi kusura bakma benim işleri biliyon çok yoğunum valla ama inşallah şu havalar bi düzelsin benim daha kıyafetim bile yok kendin biliyon dondum yaa hasta oldum karakızda hasta ikimizinde dinlenmesi gerek :) :) :)

sencer abi ben gidebilirmiyim bu denizli mt gezisine benim karakız dayanırmı ??? :) :) :)

ibrahim abi kusura bakma benim işleri biliyon çok yoğunum valla ama inşallah şu havalar bi düzelsin benim daha kıyafetim bile yok kendin biliyon dondum yaa hasta oldum karakızda hasta ikimizinde dinlenmesi gerek :) :) :)

Anlaşıldı size iyi istirahatler. Ayrıca acil şifalar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------

serkan izin verdi, "işinize bakın" :p:cherry:

Anlaşıldı tamam...

Gece geç Yatınca Anca Bu Saatte Uyanıyor İnsan Birde Türklerde Bir Özellik Var Herkesi Kendi Gibi sanıyor :D O Psikolojiden Dolayı Öyle Oldu hehe

Haklısın. Adasım. buyuk olasılıkla bu hafta sonu Tarsus a gelecem. Esimin direksiyon sınavı var. Ama cumartesi mi yoksa pazar mı belli degil. Kesin gununu ogrenince yazarım. Gorusebilirsek sevinirim.

Mersin İl Temsilcisi
gezin gezin :)
ben de haftonu oradayım, hava yağmurlu gösteriyor ama pazar gününe orada olacağım. sizleri istanbul Mt den mersine aşınan bir arkadaşla da hafta içinde tanıştıracağım inşallah.
bu arada kendi toplantı gün ve saatimizi belirlemenin vakti geldi sanırım

ne dersiniz?

görüşürüz abicim % 90 ihtimalle ben boşum

İbocan kardeş yarın saat 08:30-09:00 arası esimin direksiyon sınavı var. Hava yagmurlu gorunuyor buyuk olasılıkla araba ile gelecem. Gorusebilirsek sevinizir. Araba 98 model sarı Kongoo Zaten kendileri cok cabuk dikkat ceker.. On Camda "Kapilma ruzgarıma nezle olursun" yazıyor.. İster sınavın yapılacagı yeri biliyorsundur. Ulku koy diye bir yerde Google dan baktım gayet kolay bir yerde.. Benim tel 0546 411 4480... 535 453 0079...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
İbocan kardeş yarın saat 08:30-09:00 arası esimin direksiyon sınavı var. Hava yagmurlu gorunuyor buyuk olasılıkla araba ile gelecem. Gorusebilirsek sevinizir. Araba 98 model sarı Kongoo Zaten kendileri cok cabuk dikkat ceker.. On Camda "Kapilma ruzgarıma nezle olursun" yazıyor.. İster sınavın yapılacagı yeri biliyorsundur. Ulku koy diye bir yerde Google dan baktım gayet kolay bir yerde.. Benim tel 0546 411 4480... 535 453 0079...

ülküköy evime 1.5 - 2 km uzaklıkta bir yerde ben numarayı aldım haberleşiriz 05384638126 buda benim

otoban tarafındanda gelseniz anayoldanda gelseniz kolayca bulursunuz ülküköyü

Motosikleti
Pulsar NS400Z
ülküköy evime 1.5 - 2 km uzaklıkta bir yerde ben numarayı aldım haberleşiriz 05384638126 buda benim

otoban tarafındanda gelseniz anayoldanda gelseniz kolayca bulursunuz ülküköyü
abi sabah abimin motoru alıp gitmesi sebebiyle gelemedim araba evdeydi ama onuda babam bırakmadı başka sefere artık sabah 8 de kalktığım halde yetişemedim motoru almaya :s

abi sabah abimin motoru alıp gitmesi sebebiyle gelemedim araba evdeydi ama onuda babam bırakmadı başka sefere artık sabah 8 de kalktığım halde yetişemedim motoru almaya :s

Önemli degil ibocan. Bende gorebilesin diye arabayı mumkun oldugunca ortalık bir yere bırakmıştım. Sonra tum YBR 125 lere bakmaya başladım ama kimse gelemdi... İnsallah başka zaman tanışırız..

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Önemli degil ibocan. Bende gorebilesin diye arabayı mumkun oldugunca ortalık bir yere bırakmıştım. Sonra tum YBR 125 lere bakmaya başladım ama kimse gelemdi... İnsallah başka zaman tanışırız..

senin turkcell numaranı aradım ama telefonunuz bağlanamamaktadır diyordu sana ulaşabilseydim babam gittikten sonra arabayı kaçırır gelirdim ama sanada ulaşamadım
bundan sonra daha kolay tanınmak için mt logosu yapıştıracam motora hem arka çamurluğa hem ön grenaja

Mersin İl Temsilcisi
geldim geldim

bugün işe başladım. yukarılarda bişeyler yazdım ama cevap yazan olmayınca tatile devam edeyim dedim :p

bu hafta değil ama 14 şubata ( riskli bir gün ama ne yapayım) kendinizi hazırlayın da birşeyler yapalım kankalar.

bu arada kendi toplantılarımızı düzenleyelim dedim ama kimse cevap yazmadı.

haftada 1 perşembeleri toplantı yapalım diyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hatay dörtyol dan kucak dolusu slm lar.gezileriniz mükemmel olmuş.memleketiniz,mersin çok güzel bir yer sizin oraları burdan oraya giden arkadaşlardan duyuyorum gerçekten mersin'e hayran kaldım,şöylede diyebilirim gönlümün başkenti mersin.oralara yakışır motosikletle geziler yapmak...burada malesef böyle bir imkan yok.sizlere iyi eğlenceler.mutluluğunuz daim yolunuz herzaman açık olsun...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar