[Mersin - MT]

Tamam kaan dostum inceleyelim. Bugün motora bineyi dedimde bu ne soğuk... koruma kıyafetleri hak getire. :wiinkk:

bu akşam du-rock tayız. güzel bi gece olacak yılın enleri falan :) metro cinemasının üstünde du-rock cafe barda olucak bütün grup. keyfim (enjoy) cafede değiliz ve bekleriz hocam :cat:
sen yine gelmicen biliyorum ama bi söliim dedim :cherry:

akşam görüşürüz....................:)

çok güzel bir gece oldu ......bu arada yılın en gezgin motorcusu seçildim herkese teşekkürler.........:):):)

Son düzenleme:
Tüm mersinli arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun. birkaçınızla tanışmıştım yazın. tekrar görüşmek dileğiyle iyi bayramlar.:rendeer:

Türk dünyasının ve İslam âleminin Kurban Bayramını ve yeni yıllarını en içten duygularımla kutlar, ülkemiz ve milletimiz için yükselişe ve huzura vesile olmasını dilerim. Kazasız belasız nice senelere... :)

osmaniyeli ressam reşit geldi abi... ama bugün dönüyo. dün akşam yine buluştuk ama sen yine yoktun...

üzerinize afiyet soğuktanmıdır yoksa kapalı sınıflardaki hasta çocuklardanmıdır bilemiyorum ama sağlam üşütmüşüm. motora gece saatlerinde binemeyince uğrayamıyorum. İyileştim sayılır en kısa zamanda beraberiz. kaan nette motoru kaldırdım demişsin şu sıralarda kullanmıyormusun,yoksa modifiye olaylarını bahara bıraktın anlamındamı yazdın? :silent:

way yıldırım kardeşim, teşekkürler. hastalığı atlattım sayılır. kendine iyi bak saygılar,sevgiler. :p

üzerinize afiyet soğuktanmıdır yoksa kapalı sınıflardaki hasta çocuklardanmıdır bilemiyorum ama sağlam üşütmüşüm. motora gece saatlerinde binemeyince uğrayamıyorum. İyileştim sayılır en kısa zamanda beraberiz. kaan nette motoru kaldırdım demişsin şu sıralarda kullanmıyormusun,yoksa modifiye olaylarını bahara bıraktın anlamındamı yazdın? :silent:

soğuk yüzünden kaldırdım motosikleti.buluşmalara dolmuşla gidiyorum :mrgreen: ama bahara yeni modifiyelerle başlayacağım doğru... ama arayı çok uzattınız bu hafta motorlu-motorsuz:) bekleriz

Gündüz güneşli saatlerde sürülebiliyor aslında ama herşeyin başı sağlık doğru düşünüyorsun. Görüşmek dileğiyle.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar