Mersin Motosiklet şenliğindeydik...

fotolar harika, geziniz de öyle.
keşke en sondaki tatsızlık olmasaymış, yine de ufak sıyrıklarla atlatılmış, geçmiş olsun.

geldiniz renk kattınız. memnun edebildiysek ne mutlu bize. fakat patlama olayına üzüldüm. patlamadan motorcu olunmuyor. olayda birşey olmadığınada sevindim.. bir bahanede siz yaratın tekrar beraber olalım..

not: fotoğraflar ve yorumlarınız okadar hoş ki affınıza sığınarak sitemize taşıyorum..

selamlar virajda yatmışsınız sanırım, geçmiş olsun, genel olarak güzel bir buluşma oldu

KBC

güzel bi gezi ,güzel bi festival olmuş fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler :cat::rendeer:

bigün bende gezicemmm :pr::cherry::queen:

Adana İl Temsilcisi
güzel paylaşım,teşekkürler.kaza için de,geçmiş olsun diyorum.

Kazanız için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Paylaşım ve anlatım harika olmuş. Sürenin kısa oluşuna katılıyorum. Aynı alanda olmamıza rağmen tanışamadık. Kısmet bir dahaki buluşmalara.:cat:

kanka geçmiş olsun iyiki mersine gittik gene çok eğlendik gerçi eğlenemediğimiz festival varmıkine ayrıca iyiki varsın beni resim yüklemekten kurtarıyorsun :;)

Müthiş eğlenceli olmuş tebrikler. Ve sana bir şey olmaması sevindirici. Geçmiş olsun :rendeer:

Hayatın güzel taraflarını yaşamak ne kadar mutluluk verici! Yol üstünde geçerken Anamur ve Bozyazı'yı da gezseydiniz keşke...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar