Merhaha yeni motorcuya yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve bir motosiklet sahibi olmak istiyorum.

Benim aklımda cross tipleri var sizce ilk olarak nasıl bir motor, hangi motoru almalıyım bütçem: 4 milyar

Şimdiden Herkeze çok teşekkür ederim.
----------
Saygılarımla

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoşgeldin motor konusunda bişey diemicem bnde acemiyim :) :rendeer:

selam, ataalpatay66 önce tanışma bölümüne alalım seni :)
sonra forum genelinde seninle aynı sorunu paylaşan arkadaşların sorularını bulacaksın, onlara bir gözat istersen. eğer hala çözüm bulamazsan eminim herkes elinden gelen yardımı yapacaktır.

Arkadaşlar bütün forumu okudum ama cevabımı bulamadım. İlk olarak hangi motorla başlamalıyım? ben 15 yaşındayım boyum 1.75 benim , iyi bir bisiklet kullanıcısıyım . Benim boyutlarıma göre ve kullanması kolay önerdiğiniz bir motor cinsi varmı?

aramıza hoş geldin

öncelikle alacağın motoru nerede ve hangi amaçla kullanacağın çok önemli
düşündüğün croos tipi arazide çok uygun kullanması beceri ister çok güçlü bir yapıları vardır.

üzerime vazife değil ama sn şimdilik bisikletle idare et bnce
yani 18 olana kadarr :)

arakadaşlar ben scooter tipi motora yöneldim ilk başlayacak kişiler için 100 cc civarında güzel , kaliteli , fiyatı uygun bildiğiniz bir motosiklet varmı?

bu forumu önermişlerdi sana yardımcı olurlar diye ama valla yardım falan görmedim :silent:

Bizim tecrübemiz sana tavsiye vermeye yetmez ama şunu söyleyebilirimki arkasında servisi güçlü olan bir kuruluşu tercih etmen akıllıca olacaktır neyse aramıza hoş geldin tecrübeli arkadaşların bir çok yanıtını dikkatli bakarsan göreceksin bende aynı ızdırabı yaşıyorum hala karar veremedim seçenek çok ama cesaret yok zamanla artık...

Son düzenleme:
bence sen şimdilik git bi honda today veya mondial 50lik bi motor al derim ben yada bisiklete devam et

kaliteli honda beat olabilir mesela :) fiyat aralığını yazarsan fiyat kalite oranını daha iyi ayarlayabiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar