M motor_yagi Katılım 14 Kas 2006 Mesajlar 1 14 Kas 2006 Konu Yazar #1 slm arkadaslar aranıza yeni katildim herkeze merhabalar...:rendeer: :rendeer: :mrgreen:
super_meke Katılım 30 Kas 2005 Mesajlar 397 14 Kas 2006 #4 Hoşgeldin ama biraz tanıt istersen kendını
Sonsovalye Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 11 Ocak 2006 Mesajlar 649 14 Kas 2006 #6 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Hoşgeldin..
gokan Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 5 Nis 2006 Mesajlar 46 14 Kas 2006 #9 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. hoşgeldin arkadaşım
adanalı1 Adana İl Temsilcisi Katılım 25 Eki 2006 Mesajlar 8,636 14 Kas 2006 #14 bende hoş geldin diyorum.sevgilerimle.:rendeer:
alp_tunay Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 20,993 Motosikleti Forza250-cygnusL 14 Kas 2006 #15 ::hosgeldi ::tutkuy:: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 18 Kas 2006 #18 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
serdar23_Bilgem Katılım 25 Eyl 2006 Mesajlar 1,154 18 Kas 2006 #20 super_meke' Alıntı: Hoşgeldin ama biraz tanıt istersen kendını Genişletmek için tıkla ... Doğru söylersin. Biraz tanıtsan kendini yeni arkadaşım. Tanışma forumu ama kimsenin biribirini tanıdığı yok.Ben geldim= E hoş geldin bitti işte bu kadar. Mesaj sayısını hesap edenlerden başka hiç kimse için, bir gönül almadan öte anlam ifade etmiyor bu tanışma topiklerinin
super_meke' Alıntı: Hoşgeldin ama biraz tanıt istersen kendını Genişletmek için tıkla ... Doğru söylersin. Biraz tanıtsan kendini yeni arkadaşım. Tanışma forumu ama kimsenin biribirini tanıdığı yok.Ben geldim= E hoş geldin bitti işte bu kadar. Mesaj sayısını hesap edenlerden başka hiç kimse için, bir gönül almadan öte anlam ifade etmiyor bu tanışma topiklerinin