Merhabalar

Merhaba güzel forum. :rendeer:

Öncelikle aranıza katılmaktan memnuniyet duyuyorum, umarım organizasyonlara katılmayı, sahip olduğum tüm bilgileri (motorsiklet dışında), tecrübelerimi (nacizane) sizinle yaplaşmayı çok istiyorum.

Ad / Soyad: Emre Çağlar
Medeni durum: Evli
Yaşadığım yer: Gayrettepe, Dikilitaş
Mezun olduğu okul: İstanbul Kültür Üniversitesi / Endüstri Mühendisi
07/08/2010 tarihiyle birlikte 150ZAT sahibi olacağım inşallah.
Daha önce sahip olduğum araçlar hep otomobildi.
1999-2000 New Beetle
2000-2002 Honda Civic VTEC
2003-2010 New Beetle.

Haziran ayı içerisinde A2 ehliyetimi almış bulunmaktayım. Ehliyetim A2-B olarak resmiyete girdi. Temmuz ayı sonunda evlendiğim için henüz yeni motorsiklet alma fırsatım olacak. Açıkçası acemi bir sürücü olduğumdam dolayı düşük hacimli, otomatik bir motorsiklet almayı uygun gördüm.

İleride, motorsiklet tutkum büyür ve vazgeçilmez bir hal alırsa ve o zamana kadar tecrübem yeteri kadar artar ise o zaman naked motorsiklet'e geçiş yapmayı düşünebilirim.

Benden şimdilik bu kadar sevgili motosiklet.net :)

merhaba arkadasim hosgeldin siteye.

tanisma topicine ilgi gelmemis, bi hosgeldin demek zor mu !!! sonra birlik dayanisma masallari anlatilir..
sebebini de herkes iyi bilir. ismin bayan ismi olsaydi o zaman görürdün bir de :)

kalici ve katilimci olman dilegiyle tekrar hosgeldin.

hoşgeldin arkadaşım aramıza katılımcı olman dileğiyle

Hoşgeldin kardeş güzel CV :)

Kalıcı katılımcı olman dileğiyle...

Merhaba tekrardan arkadaşlar. Yazan arkadaşlara özellikle teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Cumartesi günü 2-3 tane yetkili servis dolaştım ve sonunda MondiMotor İkitelli Sanayi'ye gittim ve orada Ömer Bey ile görüştüm. Oradamodellere baktım. 150 ZAT ellerinde yoktu ve diğer modelleri inceledim. Daha önce ZAT kullanmıştım, orada 150 ZC'ye binip baktım çok hoşuma gitti. 150ZC'de karar verdim. Aktif bir katılımcı olmak için elimden geleni yapacağım. eski bir forum yöneticisi olarak (reklam olmasını pek istemedim) forumların genel ahlakı ve katılımı konusunda dikkat etmeye çalışacağım. Tekrar teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar