- Konu Yazar
Merhaba güzel forum. :rendeer:
Öncelikle aranıza katılmaktan memnuniyet duyuyorum, umarım organizasyonlara katılmayı, sahip olduğum tüm bilgileri (motorsiklet dışında), tecrübelerimi (nacizane) sizinle yaplaşmayı çok istiyorum.
Ad / Soyad: Emre Çağlar
Medeni durum: Evli
Yaşadığım yer: Gayrettepe, Dikilitaş
Mezun olduğu okul: İstanbul Kültür Üniversitesi / Endüstri Mühendisi
07/08/2010 tarihiyle birlikte 150ZAT sahibi olacağım inşallah.
Daha önce sahip olduğum araçlar hep otomobildi.
1999-2000 New Beetle
2000-2002 Honda Civic VTEC
2003-2010 New Beetle.
Haziran ayı içerisinde A2 ehliyetimi almış bulunmaktayım. Ehliyetim A2-B olarak resmiyete girdi. Temmuz ayı sonunda evlendiğim için henüz yeni motorsiklet alma fırsatım olacak. Açıkçası acemi bir sürücü olduğumdam dolayı düşük hacimli, otomatik bir motorsiklet almayı uygun gördüm.
İleride, motorsiklet tutkum büyür ve vazgeçilmez bir hal alırsa ve o zamana kadar tecrübem yeteri kadar artar ise o zaman naked motorsiklet'e geçiş yapmayı düşünebilirim.
Benden şimdilik bu kadar sevgili motosiklet.net
Öncelikle aranıza katılmaktan memnuniyet duyuyorum, umarım organizasyonlara katılmayı, sahip olduğum tüm bilgileri (motorsiklet dışında), tecrübelerimi (nacizane) sizinle yaplaşmayı çok istiyorum.
Ad / Soyad: Emre Çağlar
Medeni durum: Evli
Yaşadığım yer: Gayrettepe, Dikilitaş
Mezun olduğu okul: İstanbul Kültür Üniversitesi / Endüstri Mühendisi
07/08/2010 tarihiyle birlikte 150ZAT sahibi olacağım inşallah.
Daha önce sahip olduğum araçlar hep otomobildi.
1999-2000 New Beetle
2000-2002 Honda Civic VTEC
2003-2010 New Beetle.
Haziran ayı içerisinde A2 ehliyetimi almış bulunmaktayım. Ehliyetim A2-B olarak resmiyete girdi. Temmuz ayı sonunda evlendiğim için henüz yeni motorsiklet alma fırsatım olacak. Açıkçası acemi bir sürücü olduğumdam dolayı düşük hacimli, otomatik bir motorsiklet almayı uygun gördüm.
İleride, motorsiklet tutkum büyür ve vazgeçilmez bir hal alırsa ve o zamana kadar tecrübem yeteri kadar artar ise o zaman naked motorsiklet'e geçiş yapmayı düşünebilirim.
Benden şimdilik bu kadar sevgili motosiklet.net