merhabalar

selamm gökçe ben:) cok fazla konuda aslında yardımınıza ihtiyacım vaar.. daha A2 ehliyetim bile olmamasına ragmen bı motor tutkunuyum ve son gunlerde nette gordugum bırkac ilan cok dikaktımı cektı amaa bıkac ay yurtdısındayım yanı ancak eylul veya ekim sonu gibi bi motor sahibi olabilicem sanırım. sadece 150 cc lik bi motor deneyimim var 6 ay kadar tum gun kullandım nerdeyse ama Turkıyede degil :) herneyse bana önerileriniz neler? buldugum honda CBR 900RR fiyatı da tam bana gore geldi.. ama baslangıc için ne dersiniz ? bi de tabi bu netteki ilanlara ne akdar guwenilir bilmiyorumm ..lutfen yardım edin arkadaslarr.. :pale:

cbr900 başlangıc için fiyat güzel gelebilir ancak gaz koluna dokundugun an sana göre olmadıgını anlayacaksın,

Yurtdışında neredesin ve turkıyede nerede yasıyorsun kendinden bahsetseydin keşke :cat:

selamm ispanyada olucam 3 ay kesin donusum belli degil ama.. en gec ekim ortası sonu Tr deyim.. Tr de aslında nerde bu motoru kullancagım belli degil Ankaradayım en az 6 ay subat sonu okul biticekk sonra belli degil .. Ankara hava sartları hiç de iyi degil aslında ama.. siz ne önerirsiniz neyle dewam etmeliyim :) aslında bn bu aleti alıp direk ehliyeti alırken onla baslamak istiyorum amaaa..:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 PM ----------

hoşbulduk arkadaslarrr :)

bizde ankaradayız sayın gökçe, şehiriçi motosiklet kullanımının en zor olduğu kenttir burası. motosiklet kullanıcısı az, takım elbiseli devesi çoktur.
işbu sebeblerden ve tecrübenizin az olduğu gerekçesiyle gt250 veya twister'la başlamanıza karar verildi.
sıradaki!

gt 250 veya twister mııı :silent: ankara hedefli dusunmuyorum bölümüm dolayısıyla mezun olduktan sonra zaten burda kalmayı pek dusunmuyorum amaa yanı burda öle hergun kullancagım bı arac olmıycak.. poff iyice kafam karıstı

gt 250 veya twister mııı :silent: ankara hedefli dusunmuyorum bölümüm dolayısıyla mezun olduktan sonra zaten burda kalmayı pek dusunmuyorum amaa yanı burda öle hergun kullancagım bı arac olmıycak.. poff iyice kafam karıstı

pardon o zaman. bunlar ankara için tasarlanmıştı. istanbula başka arkadaş bakıyo.

demek istediğim yeni başlayanlar için 4 silindirli büyük hacimli sür'at motorları uygun değildir. 250cc civarı motorlara bak, yeni başlayanlar için motosiklet seçimi konusunda konular var. özellikle asfalt meleğinin yazdığı metni tavsiye ederiz. hörmetler.
hoşgeldin bu arada.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/59461-motosiklet-alacagim-yardim-diyenler-icin.html

Son düzenleme:
:) iyi bakalımm .. teşekkürler hoşbulduk .. :) o zaman ben fikirleri beklemeye dewam ediyimm :wiinkk:

Öncelikle aramıza hoşgeldin. . .

şimdi burda yazılanlar sana fasa fiso gelebilir doal olarak kafanın karışmaıs normal bir motosiklet satıcısına gidip cbr954 vs. bi motora binip gaz koluna dokundugun an ne demek ıstedgmzı cok ıyı anlayacagnı dusunuyorum, Gercekten sakaası olmayan ve 1. viteste 130-140 gören aletlerden bahsedıyorum ondan dolayı hayatını snede tehlikeye sokmak istemessin.

Sana başlangıcta tecrube edınmek maksadı ile 125-250cc civarı bir motosiklet öneririm,Sakın yanlış anolama sana kullanamassın demiyoruz bahsettigin motorları kullanırsın ancak gaz koluna 1-2 cm farklı gaz verrsen allah korusun düşünmek istemem tecrube edin derken ne demek ıstedgmzı analrsın turkıye yollarında ne kadar Hödük 4 teker kullanıcısı oldugunu görnce ne demek istedgmizi anlayacaksın :rendeer:

Gökçe hoşgeldin ben ustaları dinledim başlangıç olarak 250 cc ile başladım sen yinede ustaları dinle :) burdaki ustalar pahabiçilmez bilgiler verirler:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 PM ----------

GOKİCATİ NERDEN UYDURDUYSAM GÖKÇEYİ:queen:

:) ewett şimdi okudumm asfalt meleginin uzuuuunn yazısını:) hepsi dogru gercekten.. 7ay kadar az bi süre kullanmammın bi hiç sayıldıgınıda bölelikle anlamıs oldum :) ayrıca kedinlikle tabikide yanlıs anlamıyorumm .. benim b u7 aylık surec de Girit adasında gecti.. Allahım hayatımda gordugum en korkutucu en berbat en kuralsız en igrenc trafigi olan yer diyebilirim.. kii ben karsılastırma yaparsam Ankara trafigindeki 'maganda' larla.. :mrgreen: sadece gulerim.. burası bir hiçç.. kaza bela konusunda.. Girit adasında bu berbat trafigi olan bı yerde motor kazasıda gecirdim arkadasımla beraber .. hayatımda gecirdigim belki en zor 1 ayı gecirdim kazadan sonra ama cok sukur gecti gitti :) şuan gulebildigme mutluyum acıkcası .. ama tum bunlara ragmenn hala istiyorum :) herneysee...aslında cbr 125 r lara cok bakmıstım.. ama buraya dondugumde heryer onlarla dolmus masallah.. acaba o da fazla mı bana :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------

dogru dogru Gökçe ben :) hoşbuldukk.. ustalarıı dinlemeye calısıyorum.. bakalımmm :)

Paran fazla sanırım 900rr lara baktığına göre..
Neyse ben cbr yerine Kawasaki ninja 250 r almanı öneririm..
Hoşgeldin bu arada..

yaa ögrenci adamın parası fazla oldugu gorulmusmuu :) valla ben 2. ellere bakıyorum malesef.. alnımın teriyle kazandıgım burslarla alıcamm işallahh :) bu arada hoş buldukk :) ewet yeni birr sorunn ninja 250 r konusundaki gorusler ? ona ok alabilirmiyim ki ustalardan ?:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/59461-motosiklet-alacagim-yardim-diyenler-icin.html asfalt meleğinin yazısı burdaa ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:04 PM ----------

ya ben kac saattir hyosung lara bakıyorum :) GT 250 R ..ewet sanırım içimee sinmeye basladı.. peki bunun için ortalama fiyat siz ne diyorsunuz? ve bu internet ilanlarına hemen guwenmemek lazım sanırım dimi ?

Gökçe hoş geldin katılımcı olman dileğiyle :rendeer:Gt 250 iyi motosiklettir şimdilik olabilir.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar