merhabalar........

bu siteye yeni üye oldum,çünkü hangi motoru alma konusunda biraz kararsızım ve sizlerden yardım almak için buradayım :silent: bende tvs apache var ama hava soğutmalı oluşu ve belli bir hızdan sonra baya bi titreme yapması neticesinde başka bir motor almaya karar verdim..yeni bir motor için yaklaşık 6.000 tl ayırabiliyorum..honda cbf 250 ve cbr 125 arasında kaldım,yardımcı olursanız sevinirim :cherry:

İkisi de baska tarz motosikletler :) Sport seviyorsan cbr 125 derim ama farketmez dersen cbf 250 tabii ki :) YBR 250 yi de değerlendirebilirsin :)

Tvs yi kullandıysanız zaten cbr 125 tavsiye etmem sadece zevki farklıdır kanımca
daha büyük cc neden olmasın ?

Son düzenleme:
6000 Lira diyorsun arkadaşım tek silindir motoru ne yapacaksın CBF 250 ya da CBR 125 yerine Hyo al bi tane 250 cc hemde..

hysoung çin malı mı diye düşünüyorum ama dış görünüşü çok güzel ve büyük..daha çok gezi amaçlı kullanabileceğim bir motor istiyorum ama hız yapmasını da beklerim..yardım..? :silent:

ybr 250 nin sıfırı 10500 tl. ikinci el piyasası da buna keza yüksek. 6000 tl bütçeyle 2. el bile bulması zor. Bence bu motora o kadar para vermeye de deymez, bana kalırsa arkadaşın alabileceği en iyi seçenek cbf 250.

abi yeni bi motor gördüm,kawasaki ninja 250r..sıfırı 5.500 euro,kredi falan çekip alabilirim ama teknik servisi nasıl olur?yani parçalarını bulmam ve almam kolay olur mu,maddi anlamda..?

abi spor bi motor olsun istiyorum ama gezi amaçlı da kullanabileyim...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam bende ninja düşünüorum şu sıralar Araştırmalarımın Sonucunu Atarıyım Sizede...

Ninja 250 R Sport Touring Sınıfında olarak Kabul edilen Bi SuperSport Kırmasıdır. ve 33beygire SAhiptir Sınıfının Tasarım ,Güç Ve Teknik olarak Lideridir. Tek Sorunu Bütün Bakım Yedek Parça Servisin Zmotor da olması Yani Servis AÇısından istanbul Gibi Bi yerde bile Tek bi Servise Bağlısın Hakkaride Düşünemiyorum. Yakıt Konusundan Falan Diğer Sport modellere Göre Daha Az yaktığı Ve 185 Km ye Ulaşabildiği Söyleniyor.Gidon un Yüksekliği SAyesinde Oturuş Ve Bel Ağrısı Durumu ortadan Kalkıyor. Sınıfının bir Diğer Üyesi Hyosung GT 250 R a Göre Biraz Zayıf Kalsada Ondan Önde olduğu Açık Hem Beygir Hem Tasarım Hemde Sonuçta Kawasaki Teknolojisi ile Donatılmış.Hoysung Gt 250 R a Göre Tek Zayıf Noktası Fiyatıdır. Benim sAna Hakkaride olduğun için Tavsiyem Kesinlikle Honda CBF 250 Olur. Çünki Sadece Motorunun Sürşüne Zevkine Bakmamalısın Servis Yedek parça Vs. Vs. Bir dünya Şeyi Honda da Daha Rahat temin Edebilirsin. Kısacası Honda Hayat Onda. :) ama ben Kawa aLmayı planlıyorum qenede :D

Artı ninja bile çok kısa bir zamanda Cc Yüksetme isteğinde Bulunduruyorken İnsanı CBR 125 i hiç tavsiye etmem :)

Son düzenleme:
teşekkürler romeo :) doğrusu ben de servisin sorun çıkaracağını düşünüyorum ama bu yaz tayınım çıkacağı için ve hataya gideceğim için kawasakiyi almak istiyorum..biraz bekleyip de yaza doğru alırsam daha iyi olur herhalde :silent:

teşekkürler romeo :) doğrusu ben de servisin sorun çıkaracağını düşünüyorum ama bu yaz tayınım çıkacağı için ve hataya gideceğim için kawasakiyi almak istiyorum..biraz bekleyip de yaza doğru alırsam daha iyi olur herhalde :silent:

Bence size bir Fazer daha çok yakışır. 10 küsür bin tl'yi 250 ccrace bir motora
vermektense daha sonralarıda size hitap edecek 600 cc lik bir Fazer almanız
daha mantıklı gibi geliyor. Ayrıca uzun yolda ve gezilerde daha rahat edebileceğiniz bir motor. :bounce:

aramıza hoşgeldin :rendeer: bunun için konuyu marka ve model kıyaslamalarının altında açman daha iyi olur.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar