merhabalar...

Ankara da gözlerim ne bir motosiklet görüyor ne kulaklarım uzaktan bir yerlerden bir motor sesi duyuyor.eskişehri özlemem için bir sebep daha.onca sebebi varken.
cakalaz, teşekkür ederim.

sende hoşgeldin arkadasım tanıt istersen biraz kendini bu ara niye ki?

92-96 arası bmw R26 sahibiydim.Motorumla bir kavşaktan geçerken şehir içinde biri arabayla önüme aniden bariyer kurmak isteyince haliyle göz bebeğimi ve sol bacağımı hasara uğrattılar.Neyse ki koruma demiri vardı da bacağım şu an hala ilk günkü orjinal haliyle duruyor:)Bende o zamandan sonra motor olayından soğudum.Ama insanın kanında varsa bişeyler günün birinde tekrar su yüzüne çıkıyor.İki ay önce Rebel sahibi oldum haliyle.Geçmiş tecrübelerimle tekrar başlamak zor olmadı.Bundan biraz hevesimi aldıktan sonra 750 shadow düşünüyorum kısmetse...herkese kazasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eskişehirli biri olarak ve iş için yaklaşık 10 aydır Ankarada yaşayan biri olarak hoşgeldin diyorum :salut: :salut:

Bak yine efkar çöktü üstüme offff offff Eskişehir Ankara offff offff :queen: :queen:

bin9yüz85 hoşbuldum. ben bu kadar özleyeceğimi tahmin etmiyordum eskişehri ya. polatkandan gözünün önünden 5 saniyede kaybolan motorlara o kadar şimdi onları bu denli özleyeceğimide bilmiyordum.Allah tan 3 gün sonra Eskişehirdeyim.biraz nefes alıcam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar