merhabalar...

yeni geldim :) hayalimi daha güçlü tutmak için. yani evet motosikletim yok :( sadece bir kaç kez binmişliğim var yani evet onun üstünde olmanın ne demek olduğunu biliyorum :)
ve ben...24 yaşındayım.Ankarada yaşıyorum.üniversite mezunuyum, kpss ve akabindeki kurum sınavlarına hazırlanıyorum. hayalimi gerçeğe dönüştürmek için bu süreci başarıyla tamamlamam gerekiyor.

hoşbuldum :) teşekkür ederim. sitede nerde ne var onlara bakıyorum. okunacak çoook şey var. sorulardan önce okumak lazım.

Hoşgeldin kirac84, hayalindeki motosiklete kavuşman dileğiyle :)

hayalimdeki motosiklet :) HONDA CBR 1100 XX BLACK BIRD
AMİN :) buna gelesiye bayağa yol katetmeliyim öğrendiğim bu :)

levsy ankaradanmışsın buna sevindim. ankarada motosiklet kullanmanın zorlukları? (genel zorlukların çoğunun farkındayım arabaların seni görmemesi,görsede dikkate almaması,hava şartları,yol şartları vs. özellikle ankarada kullanmanın getirdiği zorluklar var mı? ) (not: iyiler zaten iyidir,onları düşünmezsin onlar seni mutlu eder.ama zorluklar hep hesaba katılmalı)

Son düzenleme:
c@limero... onu gerçekleştirmeden önce şuan senin kullandığını aylarca kullanmam gerekiyor sanırım ( öğretilen bu ) sanırım sende şuan aynısını yapıyorsun?

öğrenciliğim eskişehirde geçti...kaldığım yer hasan polatkan bulvarına (eskişehri bilenler bilir.aslında en az 1 kez gelmek yeterlidirbilmek için) çok yakındı ben sınavlara çalışırdım insanlar asfaltda hız yaparlardı duyardım motor seslerini.ah bir gün benimde olucak mı diye düşünürdüm (ki hız yapmak için değil yine bilenler bilir eskişehirdeki motorcular kasklarını kafalarından ziyade bileklerinde taşırlar bilezik gibi -bu beni hep üzmüştür- keyfini çıkarmak,motosikletle yaşamak için.ölmek için değil).

Son düzenleme:
ne kadar enerjik bir üye :p Hoşgeldin hep böyle canlı ol :)
İsim nedir ?

hoşgeldin kırac sefalar getirdin öncelikle kurum sınavlarında basarılar gerci orda basarıdan cok dayılarının önemli malesef ama genede yaparsın inşallah:wiinkk: bildigim kadarıyla sınavlar bayram sonrası ramazanda bol bol dua edelim sana ama sende hatırlat... motosikletine de inşallah kavusur ve belasız kazasız sürüş maceralarını dinleriz...

tekrar hoşgeldin...

enerjik kelimesi aslında kişiliğim için doğru bir kelime değil ama üyelik konusunda (ve bu tabiki motosiklet forumuysa) kabul edilebilir :)

nahzuvay teşekkür ederim iyi dileklerin için.(bu arada kurum sınavları 3 aşamalı ilk ikisinde torpil yok ama sonuncu aşamada dediğin gibi iş dayılara kalıyor ne yazıkki.) neyse konumuza dönelim değil mi :)

Son düzenleme:
Motorcu kimliğine 92 de başlayıp uzun bir ara verdikten sonra 2008 de devam eden biri olarak herkese merhaba.

venture, nahzuvay ın sorusunu soruyorum merak ettim bende. neden?
ve hoşgeldin :)

"kirac84",hoşgeldin arkadaşım.Hayallerinin en kısa sürede gerçekleşmesini dilerim.

hoşgeldin kardeşim umarım en kısa sürede motoruna kavuşursun benimde yok henüz :p
motosiklet tutkun hiç bitmesin :rendeer:

world of warcraft gold Promotion! Here guarantee the lowest price of wow gold in the market! There will can make your wow life rich and we can promise you will be a hero in world of warcraft cause you will have more and more wow power level to get good weapen and other stuff ! we have sell Buy wow gold the price Slashed again! Unbeatable price from the direct sale. You are buying World of Warcraft gold from the game developers directly, not from the resellers, no hacking, no cheating, guarantee work ! but please keep your mind clear , don't pay more time and money there , cause you have your live life ! ok that's all thanks for your read . ( maybe this is a good news)

biri bana da tercüme edebilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar