Merhabalar

Hoşgeldin :king: bende ehliyet sınavına giricem Ocakta :mrgreen: sonrada inşallah motor alıcam :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende hoşgeldim

Motosikleti
Su Motoru
Katıl katıl sende clube katıl. Hoşgeldin ...

Roxanne, hoşgeldin burası herkese açık bir platform :queen: :flower: :thumleft:

kız hoşgeldin ece! beni tanıdınmı caner abin. md den. cenk nasıl? yaklaşık 1 aydır çimene ve cafe bahçeye gelemiyorum. işler çok yoğun. arkadaşlara selam söyle. kendinede iyi bak. yazışmak üzere... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

selam hoşgeldin :thumleft: yaşasın bir bayan daha aramıza katılıyor çok seviniyorum..umarım hayırlısıyla alırsın ve tebrikler...görüşmek üzere :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin :rendeer:

bende 2 haftalık motorcuyum ama burda dostluk ve yardımlaşma süper :thumleft: dogru adrese hoşgeldin :rendeer:

CANGO, Yaaa herkez ıyı bende MD toplantılarına arttık katılmıyorum :) o yuzdcdn bı kac kısı dısında dıgerlerını goremıyorum :) ABımde ıyı nasıl olsun ıste uyuss uyuss devam edıyo hayatına :p Sende ıyısındır umarım. OoooUoo gormeyelı benım meraba topıcı cosmus herkeze cok tesekkur ederım :).Artık kıtlenme vaktı heralde.

roxanne hosgeldin avatar tanidik geliyor. sanki seni cimende gormustum Mete nin arkadasi kisa bir sohbetimiz olmustu . Dogru mu hatirliyorum. Benim artciyi iftara yetistirecem diye erkenden ayrilmistim o gun. Dogru mu hatirliyorum. Gecen cumarteside.

Sadobey, aaa evet evet hatırladım :).Mete abı ihiihihihih.Ayrıca ben hepınızı gordum kı sız benı gormedınız :) Bowlıngde

Ben bowling de yoktum olsam kesin gorurdum Hatta gecen hafta cimenlikte uzan1rken geldiniz 3 kisiydiniz. Hadi bakalim tekrar hosgeldin. Insallah hayalindeki KTM' i alirsin ben de Africa Twin sahibi olurum insallah.

Iyilestin mi peki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar