Merhabalar

Merhaba arkadaşlar.İsmim Ece 19 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.Henüz kendi motorum yok ama amcamın ve abiminkilerle ideare ediyorum :).Demin Bowlinge gittim birde bakarım çoook kalabalıkbır grup :) hepiniz ordaymıssınız.Kabulunuzse bende aranıza katılayım barı :)

Süper Moderatör (BBRR)
Roxanne, aramıza hoşgeldin :rendeer:
biz yoktuk bowlingde ama bizim zıpırlar ordadır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin Roxanne :bestmt: 'e :rendeer:
ordaki arkadaşlar daha dönmemişlerdir evlerine ben işlerimden dolayı orada değildim

hoş geldin bukadar böcek varken çiçek te lazım nasıl kabul etmiyelim yaww :cherry: tekrar hoş geldin :rendeer:

Hoşgeldin "Roxanne" aramıza hoşgeldin keşke İzmir'de olsaydın be :cherry:
Şaka bi yana tekrardan hoşgeldin aramıza :rendeer:

Hoşgelmişen.. Doğru yerdesen... Merhabayn!... :thumleft:
Motordan önce ehliyet... A2
A2'den sonra kask, mont vs...
Sonra motor... ve kimse tutmasın seniiiiiiii... :queen:
Her şey gönlünce olsun Roxanne
:flower: :flower:

millettin 25-30 yaşlara kadar ehliyeti yok sende hepsi var helal sana.nisanda alacagın motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bayanların motor kullanmaları çok güzel motor camiasına hoş geldin.Kazasız ve Magandasız uzun yollar temenni ederim.Ülkemizde 4--8--10 ve 16 tekere binen Ayılar çokta :flower: :flower: :flower: :bounce: :bounce:

millettin 25-30 yaşlara kadar ehliyeti yok sende hepsi var helal sana.nisanda alacagın motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Demiş kardeşim, yaa zaten yıllarca ve yollarca araba kullanmaktan bıktığım için şu motor olayına sevdalandım 45 yaşında ikiteker dolaşmaya çalışacağım... O yüzden milletin altyapısını daha gencecik yaşlarda oluşturmasını çok takdir ediyorum. Yine de kendimi geç kalmış saymıyorum... Hayat her zaman heyecan verir, yeterki sen almasını bil... :queen: :flower: :thumright: :thumleft:
:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar