Merhabalar...

Merhaba arkadaşlar... Ben Giresun'dan İshak... Lise öğrencisiyim... Çelik Crown 150 motosiklet sahibiyim... Siteyi 4-5 aydır takip ediyorum ama üyelik bugüneymiş... Hepinizle tanıştığıma memnun oldum...

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar... Ben Giresun'dan İshak... Lise öğrencisiyim... Çelik Crown 150 motosiklet sahibiyim... Siteyi 4-5 aydır takip ediyorum ama üyelik bugüneymiş... Hepinizle tanıştığıma memnun oldum...

Hoşgeldin..

Ehliyet, ruhsat.. :bounce:

Vayy hoşşgeldin arkadaşım :) Ben de Tirebolu da okuyorum ; sık sık giresun a gelirim :) görüşelim seninle okul baslayınca :cat:

Aramıza hoşgeldin kardeşim :rendeer:
Kazasız belasız sürüşler dilerim... :cat:

aramıza hoşgeldin arkadaşım.ehliyet ve korumalıkların mevcuttur umarım.bide renkli yazmazsan seviniriz.site kurallarını okursan bu konuda açıklamayı görebilirsin :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım .) hosgeldın aramıza :rendeer:

Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için::thanks:... Ehliyetim bugün itibariyle tam 1 aylık:cherry:... Merak etmeyin korumasız binmioyruz asla motora:cherry:.. Ne olur n'olmaz...

Tmm çakalaz okul başlayınca görüşürüz...

Renkli yazma konusunda da kusura bakmayın dikkatimden kaçmış herhalde:pr:... hemen düzeltiyorum:cherry:...

İsaac ; G-City nin arka sokağında motorcu wardı hani ne idi adı unuttum :) orda LS2 kask war dı acaba hala var mı bi bilgin war mı ???

Hosgeldın kardeşim bende Giresun'luyum neresindensin sen ? :)

esp

Hoş geldın kardeş ehlıyet ve motor sahıbı olarak şanslı görünüyosun :mrgreen: ben ağustos sınavına gırıcem ınşallah ehlıyet ve motoru alıcam en kısa zamanda :)

Hosgeldın kardeşim bende Giresun'luyum neresindensin sen ? :)

Hoşbulduk kardeşim... Giresun mezkezdenim...

cakalaz' isimli üyeden Alıntı
İsaac ; G-City nin arka sokağında motorcu wardı hani ne idi adı unuttum orda LS2 kask war dı acaba hala var mı bi bilgin war mı ???

Kardeşim bilmiyorum ama bakarım yarın senin için haber veririm...:wiinkk:

hoşgeldin umarım ehliyetin vardır. unutma ehliyet senin trafikteki en önemli belgendir.

aramıza hoşgeldin:rendeer:
keyifli ve eğlenceli vakit geçirmen dilegiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar