Merhabalar

Merhaba arkadaşlar;

Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim... Bu güne kadar motorlar ile ilgim sadece bakmak ve seyretmekten ibaretti, fakat pilot olan bir arkadaşım kullandığı motor ile ziyaretime geldi. Harley-Davitson marka bir motordu ve işte o an kıvılcım çaktı... İçinizde bu duyguyu yaşayan bir birçok arkadaşımın olduğuna eminim... ve işte şimdi de buradayım...

Herkese selamlar...

Aramıza hoşgeldin. Katılımcı olman dileği ile en kısa sürede bir motosiklet sahibi olursun inşallah.

Merhaba arkadaşlar;

Beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim... Bu güne kadar motorlar ile ilgim sadece bakmak ve seyretmekten ibaretti, fakat pilot olan bir arkadaşım kullandığı motor ile ziyaretime geldi. Harley-Davitson marka bir motordu ve işte o an kıvılcım çaktı... İçinizde bu duyguyu yaşayan bir birçok arkadaşımın olduğuna eminim... ve işte şimdi de buradayım...

Herkese selamlar...

Hos geldiniz kalici ve katilimci olmaniz dilegiyle...:rendeer:

Araniza derken:silent: :p

Hoşbulduk sevgili THE_LANCET ... dediğin gibi en kısa zamanda bir motosiklet almak istiyorum zaten... İlk önce forumu şöyle dikkatlice okumak istiyorum çok şey öğreneceğimden eminim...

Hoşbulduk LTF06... şu anda son hızla forumu inceliyorum... çok güzel bir forum... katılımcı olacağımdan emin olabilirsin...

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin katılımcı olman dileğiyle...en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun inşallah herşeyden önce koruma gediğini sakın unutma...:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin arkadaşım :)

Hoşgeldin arkadaşım.Kalıcı olman dileğiyle:rendeer:

hoş geldın daha tam bulaşmamış virüs.kıcın seleye degdımı o seleden kalkmak istemezsın.o anda artık kurtuluşun yok o virüsten.

aramıza hoş geldin toplantılarımıza bekleriz tanışmak için :cat: :rendeer:

Aramıza HoşqeLdin BiLadeR. Herşeyden önce motosiklet almadan , Forumdaki Sürüş bilgileri , Püf noktaları , Motosikletle ilgili ince görüş ve fikirleri incele oku senin için gerekli olacağı inancındayım. Sonrada Motosiklet alacaksan , satanların bölümünü incele , nasıl bir motosiklet alacağın hakkında ve sana uygun en iyi motosiklet hakkında bilgi al, burada her soru ve sorunlarına yardımcı olacaklardır. Bu arada birde motosiklet tamam oldugunda ayrıca tertiplenen gezilere katıldığın an tamamdır senden eyisi mutlusu yok . Daha bana nasip olmadı. Hadi hoşgeldin.

hoşgeldin arkdaşım iyi vakit geçirmen dileğiyle (o duygu herkesde var emin ol)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar