WindRider Katılım 29 Ocak 2007 Mesajlar 33 29 Ocak 2007 Konu Yazar #1 slm arkadaşlar ben TAYLAN bursada ikamet etmekteyim oyak renoda çalışıyorum motorum taygır yaş 25 bekar ertuğrul kardeşimiz için üye oldum çok üzüldüm arkadaşımıza :salut: allah sabır versin
slm arkadaşlar ben TAYLAN bursada ikamet etmekteyim oyak renoda çalışıyorum motorum taygır yaş 25 bekar ertuğrul kardeşimiz için üye oldum çok üzüldüm arkadaşımıza :salut: allah sabır versin
repsolcu Katılım 3 Eyl 2006 Mesajlar 164 29 Ocak 2007 #3 acımızı paylaştığın için teşekkürler... aramıza hoşgeldin :rendeer:
dj-roer Katılım 5 Ağu 2006 Mesajlar 88 29 Ocak 2007 #4 Hoş gelmişin kardeşim.. Acılar paylaşıldıkça küçülür....
alp_tunay Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 20,993 Motosikleti Forza250-cygnusL 30 Ocak 2007 #5 Hoş geldin....Acı günlerimizde geldiniz...Ama işallah daha ilerledikçe sohbet ortamlarımız olur...Yapabileceklerimizi yaptıktan sonra...
Hoş geldin....Acı günlerimizde geldiniz...Ama işallah daha ilerledikçe sohbet ortamlarımız olur...Yapabileceklerimizi yaptıktan sonra...
mostwanted_57 Katılım 3 Ocak 2006 Mesajlar 4,679 30 Ocak 2007 #6 Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt: Umarım forumlarda kalıcı olur, aradığını bulursun :wiinkk: :cat: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete:: Profiline Kan Grubunu Nasıl Ekleyeceğini Öğrenmek İçin (tıkla) ::stretche
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt: Umarım forumlarda kalıcı olur, aradığını bulursun :wiinkk: :cat: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete:: Profiline Kan Grubunu Nasıl Ekleyeceğini Öğrenmek İçin (tıkla) ::stretche
J Juniors Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 15 Kas 2006 Mesajlar 492 30 Ocak 2007 #9 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Hoş geldın aramıza
WindRider Katılım 29 Ocak 2007 Mesajlar 33 30 Ocak 2007 Konu Yazar #10 hoşbulduk arkadaşlar en kısa zamanda tanışıp buluşmak üzere kazasız belasız günler dilerim bu arada bursa gurubunun toplandığı bi gün varmı?
hoşbulduk arkadaşlar en kısa zamanda tanışıp buluşmak üzere kazasız belasız günler dilerim bu arada bursa gurubunun toplandığı bi gün varmı?
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 31 Ocak 2007 #11 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
alp_tunay Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 20,993 Motosikleti Forza250-cygnusL 31 Ocak 2007 #14 Şu ressam taylan diilsin dimi?.....
WindRider Katılım 29 Ocak 2007 Mesajlar 33 31 Ocak 2007 Konu Yazar #15 alp_tunay' Alıntı: Şu ressam taylan diilsin dimi?..... Genişletmek için tıkla ... yok dostum değilim cin aliyi bile zor çizerim ben ale: :salut:
alp_tunay' Alıntı: Şu ressam taylan diilsin dimi?..... Genişletmek için tıkla ... yok dostum değilim cin aliyi bile zor çizerim ben ale: :salut:
tex Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 26 Ara 2006 Mesajlar 46 2 Şub 2007 #17 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. tanımayanlar için işte taylan
V viper_1 Katılım 21 Eki 2005 Mesajlar 3,170 5 Şub 2007 #18 Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer: ::tutkuy::