Merhabalar :)

Merhabalar abilerim ablalarım ve kardeşlerim :)
Öncelikle bu kadar güzel bi ailede yer aldıgım için mutluluğumu ve teşekkürlerimi sizlere sunmak isterim :)
Artık aranızda bende varım..
19 yaşındayım ve bir bayan olarak motor asıgıyım.
Eee birazcık da meraklıyım:)
Bir sürü sorum ve biraz sürü merak ettiğim şey var kısacası biraz başınızı ağrıtabilirim :)
Onun dısında suanlık burdayım demek için bir ileti paylaştım.
Ailenizde olmaktan çok mutluyum.
Teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Epeydir böyle şenşakrak bir tanışma girişi yapan olmamıştı :)
Hoşgeldin, kelebekli sürüşler :D

hoşgeldin arkadaşım. umarım sorularının cevaplarını burada bulabilirsin.

Öncelikle teşekkür ederim ama suanlık ne yazık ki bir aracım yok.
Bir kaç atv eskitmiş olabilirim ama henüz 2 tekere düşemedim :)
Aslında sorularımda bu yönde olucak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

hoşbuldum :)
Teşekkür ederim. Soruların cevaplarını bulacağımı düşünüyorum :)
Karşımda sizler gibi tecrübeli abilerim ablalarım ve kardeşimlerim olduktan sonra halledilemeyecek şeyler değil sanırım :)

Super Moderator
Hosgeldiniz, eskiden buralar hep bicir bicir idi, simdi takir tukur ;)

Hoş geldiniz. Yüzümde tebessüm oluştu okurken Allah neşemizi bozmasın. İki teker de olur inşallah.

Hosgeldiniz, eskiden buralar hep bicir bicir idi, simdi takir tukur ;)

çok teşekkür ederim hoşbuldum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Hoş geldiniz. Yüzümde tebessüm oluştu okurken Allah neşemizi bozmasın. İki teker de olur inşallah.

çok teşekkür ederim düşünceleriniz için :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün neşemiz eksik olmasın inşAllah :)
Hoşbuldum :)

Bayan değil kadın olduğunu bir öğren sıra motora da gelir elbet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önce bayanla nasıl konuşulur onu öğren, sonra er kişinin lafı dinlenir elbet...

@pragman öncelikle er kişi değilim kimseye de lafımı dinletmek gibi bir düşüncem yok. Gördüğüm kadarıyla arkadaş 'kadın' olan cinsiyetini yanlış kelimelerle ifade ediyor ve motor kullanmak cinsiyetle alakalı bir olaymış gibi burda anlatıyor üstüne basarak cinsiyetini vurguluyor burda ve diğer postlarda. Motor cinsiyet işi değil bunu öğrenmeli öncelikle.

@pragman öncelikle er kişi değilim kimseye de lafımı dinletmek gibi bir düşüncem yok. Gördüğüm kadarıyla arkadaş 'kadın' olan cinsiyetini yanlış kelimelerle ifade ediyor ve motor kullanmak cinsiyetle alakalı bir olaymış gibi burda anlatıyor üstüne basarak cinsiyetini vurguluyor burda ve diğer postlarda. Motor cinsiyet işi değil bunu öğrenmeli öncelikle.

Yorumun için teşekkürler.
Motorun cinsiyetle ilgili olmadıgını anlatacak kadar zeki oldugun için teşekkür ederim. Gerçek anlamda hayran kaldım zekana ve bilgeliğine.
Eğer forumdaki sorularıma bakacak olursan neden cinsiyetimi belli ettiğimi anlamış olursun. :)
Ha eğer kontrol etmeseydin hemen söyleyeyim 1.55 boyunda 45 kiloyum bayan olduğumu belirtmemin asıl nedeni kısa bir sürücü olmam.
Ve bu konuda bazı yorumlar düşünceler alıyorum. Boy kısalıgı ve zayıflıgın alacak oldugum motor için bir engel olacagını sölylüyorlar.
Bu forumda olmamın asıl nedeni budur kardeşim. Bazı sorularıma açıklık getirmek ve "tecrübeli" insanlardan bilgi almak.
Konusan insanlardan değil..
O yüzden yorumun ve cevaplar için teşekkür ederim.
Bu sayfadaki son yorumundu sanırım onun içinde minnettar oldugumu bilmeni isterim. :)
İyi sürüşler kardeşim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Klasik bir "bayanım ben, kadınım, karşı cinsim, bakın bende ne var(vajina)" temalı konu ve bu temaya hemen ayak uyduran şakşakcılar. Her bayan kadın vs konusunda hep aynı kişiler olum yalnız mısınız abazan mısınız nesiniz ya:)

Klasik bir "bayanım ben, kadınım, karşı cinsim, bakın bende ne var(vajina)" temalı konu ve bu temaya hemen ayak uyduran şakşakcılar. Her bayan kadın vs konusunda hep aynı kişiler olum yalnız mısınız abazan mısınız nesiniz ya:)

varan 2 :))
Kardeşim kaç defa daha açıklama yapmam gerekiyor acaba.. Ama bu açıklama değeceğinizi düşünmüyorum afedersiniz.
Yanlız millete laf atmışsınız da sizde bu sayfadasınız. Bu işte bir işlik yok mu acaba.?? :))
Ne diyorlardı; bir insanın üstü kirli die eleştirmeden önce hangi çukurda oldugunuza dikkat etmeniz gerekir.. :)
İyi sürüşler kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Ha bu arada bayan denilince aklınıza ilk gelen şeyi açık ve net bir şekilde belirtmiş oldunuz.
Dediğim gibi konusan degil "tecrübeleri abilerim ve ablalarımdan" yardım almak için burdayım.
İyi günler efendim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
varan 2 :))
Kardeşim kaç defa daha açıklama yapmam gerekiyor acaba.. Ama bu açıklama değeceğinizi düşünmüyorum afedersiniz.
Yanlız millete laf atmışsınız da sizde bu sayfadasınız. Bu işte bir işlik yok mu acaba.?? :))
Ne diyorlardı; bir insanın üstü kirli die eleştirmeden önce hangi çukurda oldugunuza dikkat etmeniz gerekir.. :)
İyi sürüşler kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Ha bu arada bayan denilince aklınıza ilk gelen şeyi açık ve net bir şekilde belirtmiş oldunuz.
Dediğim gibi konusan degil "tecrübeleri abilerim ve ablalarımdan" yardım almak için burdayım.
İyi günler efendim.

Yorumumu birkaç kez okuyup sentezleyin ondan sonra belki tartışabiliriz. Sizinle tartışmaya hiç girmiycem çünkü okuduğunu anlama diye birşey yok;)

Forumda ne kadar saldırgan ve saygısızca yazmayı seven insan var. Arkadaşlar burası umumi bir ortam lütfen biraz daha edeb, adab içerisinde yazalım.
Ayrıca forumda tanışma başlığı açan bir kişinin cinsiyetini belirtmesinde nasıl bir sakınca var. Hele de çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu bir forumda bu olağan bir durum.
Lütfen fikirlerimizi uygun bir dille ifade edelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar