Ne niyetle ne gayeyle burda olduğu çok belli arkadaşım onun bunun zekasına sallayacağına cinsiyetinle prim yapmamayı öğren önce. Yazıyorum ama anlayacağından şüpheliyim

boyum bu kilom bu yazacağına cinsiyetinle vurgu yaparak dikkat çekmeye çalıştın ve başardın da buralar abazan dolu hepsi de seni şakşakladı aynı zamanda kaç post açılmış kimse onlara cevap vermemiş mesela çünkü erkekler post açmış anlatabildim mi cici kız sen şimdi burdan aldığın gazla baya bi gidersin yolun açık olsun hadi bakalım
Kardeşim. Bu hitabı hak etmediğinin farkındayım ama içindeki insanlıga sesleniyorum.
Bayan olmak utanılacak birşey değil birçok platformda cinsiyetimizi saklamak zorundayız zaten ama madem böyle işlerle meşgulsünüz sitenin üyelik formunda "aile ortamı" die bahsetmiycektiniz.
Saklamak zorunda değilim. Övünerek söylüyorum ben bir bayanım haa bayan kelimesini duyunca orası burası ayrı oynayan insanlar aklınıza geliyorsa bu sizin sorululuğunuz benım değil.
Gayet mütevazi bir şekilde sorularımı yönelttim.
Saygılı ve anlayıslı insanlardan yeterince mütevazi ve saygılı bir şekilde cevabımı aldım.
Sizin azabalık düzeyinizin cezasını ben ödemeyeceğim.
Övünerek söylüyorum ben bir BAYANIM. Bundan çekinecek yada saklayacak değilim.
Hiçbirinize saygısız bir yorum yapmadım ve saygısız bir harekette bulunmadım.
Afedersiniz ama görmemişliğinizin bedelini ben çekmek zorunda değilim.!!
Bayan denilince aklınıza direk cinsellik gelmesinin sorumlusu ben değilim.!
O lanet olası beyninizdeki sorularının cevabı ben değilim.!
Hepiniz bir kız kardeşi olmayabilir fakat bir annesi vardır.
Yaptıgınız hakaretlerin ve dışlamanın sorumluluğu benım üzerimde değildir.!!
Motor sadece erkeğe yönelik birşey değildir.!
Son kez söyleceğim sana dostum.
Ben bir bayanım cinsel obje değilim.!
Şimdi ayırdım yapmak yerine saygı duymayı öğren yoksa bunu öğretecek insanlar elbetteki karşına çıkar.
Herkes ben kadar mütevazi olmayabilir.
Bunu nişanlanınca/evlenince umarım anlarsın.
Eşinin erkek kılığında giyinip şehrinde yapılan motocross şampiyonasını sırf rahatca izleyebilmesi için erkek gibi hareketler etmesini ne kadar ağır bir bedel oldıugunu umarım anlarsın.!
Sadece hayatında başarılar dileyerek ve bazı şeyleri geç olmadan anlamanı ümit ederek sözlerime son veriyorum.
İİ sürüşler kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
Kadın olmak utanılacak bişey değil ancak siz cinsiyetinizi bile 'bayan' diyerek alçaltıyorsunuz. Geriye kalan söylemleriniz bu noktada anlamsız kalıyor. Şimdi burda cinsiyet eşitliğiyle ilgili bir tartışma açmak da istemiyorum çünkü görüyorum ki bir kadın olarak siz bile kendinizi aşağılıyorsunuz.
Öyle mi dersiniz.?
Kadın denildiğinde erkeklerin %80 inin aklına evlenmiş veya bekareti bozulmus bir bayan olarak algıladığının farkındasınızdır umarım.
Erkek olarak bu düşünceyi anlamayabilirsiniz ama kadın kelimesinin geçtiği heryerde ne yazık ki alçaltıcı ve hakaret içeren kelimeler duydum. Erkeklerin yogunlukta oldugu bu sitede ise bayan demeyi uygun gördüm
Bu düşünceyle karşılaşmamak için bayan dedim.
Haklısınız kadınlığımla övünmem gerekirdi ama bu şekilde düşündüğüm için bi bayan dedim.
Ama hata ettim galiba gerçekten.
Haklısınız