merhabalar

ve yaşım 31 şu an melissa tuna isimli bir türk kızıyla sevgiliyim ve melissa tuna şu an 18 yaşında bir genç kız ve melissa tuna ile yusuke santamaria adlı japon aktör tanıştırdı beni ve melissa tuna japonyaya gelmişti ailesi japonca biliyor ve japonca konuşuyor ailesi ve melissa tuna ilişkim var şu anda melissa tunanın yukiya kitamura adlı sevgilisi vardı yukiya kitamura melissa tunayı aldattı ve melissa tunanın ailesinin şirketleri japonyaya gönderdi ve melissa tuna japonca biliyor ve japonca konuşmasını da biliyor yazmasınıda biliyor ve melissa tuna ile 1 sene sonra evlencem ve birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimizden çok hoşlanıyoruz birbirimize aşığız ve ikimiz birbirimize bir anda tutulduk ve bir anda hoşlandık ve elektirik aldık birbirimizden ve aramızda yaş farkı biraz fazla ama sorun etmedik biz etmiyoruz evlendiğimizde japonyada türkiyede de yaşıyacaz melissa tuna yay burcu ben balık burcuyum ve melissa tunayı yöneten gezegen jupiter adlı gezegen benim burcumu yöneten gezegen ise neptün ve balık ve yayın ve balığın uyumu genelde çok uyumsuz ve çok uyumsuz melissa tuna ve ben bu uyuma rağmen ve burçlarımıza rağmen ve burçlarımızın yönetici gezegenlerine rağmen birbirimizdle anlaşıyoruz ve jupiter ve neptun uyumu çok kötü ve jupiter ve neptun yay ve balık uyumunu negatif etkiliyor ve uygunsuz yapıyor

japonca da ismim bu要潤 ve japonca yazıyorum üstteki yazıları şimdi japonyadan yazıyorum
要潤
と私の年齢は、現時点では、トルコの女の子の恋人31で、メリッサメリッサマグロマグロマグロは現在若い女の子と18歳で、ユースケ·サンタマリアメリッサメリッサマグロ日本に私のところに来て、俳優の家族を紹介してくれた日本語日本語を話し、彼の家族やメリッサマグロとの関係を知っていて、持っている北村幸也ドナウはメリッサメリッサ北村幸也はマグロとマグロメリッサメリッサドナウファミリー企業にだまさ瞬間に彼のガールフレンドだったと日本語を話すために日本に送られたあなたが知っていると、あなたが知っていることを知っているとメリッサマグロや1年間の後、私たちはお互いが好きで、お互いを愛し、互いにそして我々は、私は魚の判決の惑星、私の惑星、私の星占いだ雇って、一度お互いを愛してきた時間と電気で、お互いに恋をしている、と私たちの間に年齢差が、問題は少し七面鳥がyaşıyacazメリッサメリッサマグロとマグロに日本で我々が結婚したかしなかった射手座は木星を支配木星と海王星射手座と魚座の合意にもかかわらず、海王星と魚と私が寝ていても、多くの場合、非常に厄介と放送とメリッサマグロ魚と非常に互換性がない、と、ととbと管理惑星木星と海王星との調和にもかかわらず、コンプライアンスは、コンプライアンスへの影響は非常に悪いと否定的であると不適切な意思

Amacı anlayamadım dalga mı geçiyor acaba :queen: orda japonca küfür yazmadığını nerden bilicez :p hepsini geçtim abi 31 e 18 ne yav. Hadi adam hoşlanırda 18 yaşındaki kız neden hoşlanır 31 yaşındaki adamdan tartışılır :D

tam ismim şöyledir japonca 要潤 (かなめ じゅん) telefuz ederken yo kaname jun diyebilirsiniz

istiyen bana yo kaname jun da diyebilir alınmam biz japonlar saygılı insanlarız

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

ve
sorun değil zaten sorun olmaz biz japonlar bir yabancının karşısında daha fazla eğiliriz saygınlığımızdandır övmüyorum kendimi ve biz japonları ve biz japonlar karşımızdaki yabancı kişiye fazla saygınlığımızdan önlerinde daha eğiliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

ve tanıştığıma menmun oldum googla jun kaname yazarsanız resimlerim çıkar beni merak ediyorsanız ben japonyada oyunculuk yapıyorum

:pr::pr::pr::pr::pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------

çıktımı benim resimlerim baktınız mı acaba ben japonyada aktörlük yapıyorum ben yo kaname jun hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

siz türklerin karşısın da da saygıyla eğiliyorum ben 要潤 (かなめ じゅん) hepinizi saygıyla selamlıyorum eğilerek tanıştığıma sevindim siz bizlere 11 mart depreminde yardımcı oldunuz sizlere tüm halkımız adına teşekkür ederim ve başbakanımız türkiyeye geliyor şinzo abe

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

bunu da japonca yazıyorum また、私は丁重にトルコ人に対する最初のセットに屈する要润(かなめじゅん)は、すべてのトルコşinzo阿部に来る私はあなたが私たちの人々と首相のすべてに代わってありがとうございます3月11日の地震発生時に私たちを助けてきたうれしいあなたに会えて傾いI敬礼

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

ve siz türklerle aramızda bir kültürel bir bağ var ayumi takano isimli japon hanımefendi sizin ülkenizde bir kaç dizi de oynamış ve biz japonlar türkiyeyi çok seviyoruz çoğu japon türkiyeye çok seviyor bunun japoncasını da yazıyorum あなたは私たち高野間の結合を持っているタークス·あゆみは、あなたの国で日本の文化的な女性であり、我々は、日本の愛でトルコでいくつかのシリーズをプレイしたほとんどの日本人はトルコが大好き

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

ve 私たちは自然を愛し、我々は日本で日本人を保護し、我々はいわゆる桜ピンクの桜の木の名前を与えるフレーズを持っている、それが日本の桜桜の木のように開いたときに私たちは言葉を使うKIRAÇ彼は神の名をいただければ幸いです、我々は覚えている多くのものを、私たち日本人には、自然と一緒に暮らす必要が我々は信じている bunun türkçesi şudur biz japonlar doğa ile iç içe yaşamayı çok severiz biz japonlar doğayı koruruz japonyada sakura adını verdiğimiz bir tabir var o tabirde kiraz ağaçları pembe pembe açtığında o tabiri kullanırız ve biz japonlar sakura diye seviniriz kiraç ağaçları açtı diye sakura ismiyle bu şeyi anıyoruz ve biz bir sürü tanrıya inanıyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

ve biz japonlarla diliniz benziyor gramer açısından ve hep aynı ve benzerlikler var bizim dilimizi yabancılar çok zor öğreniyorlar ama türkler hemen öğreniyorlar kolayca öğreniyorlar japonca ile türkçe aynı dil ailesinden geliyor bana göre bunun japoncası ise 私たちは日本語を持っているように見える、と常に同じ、文法の点で類似性があります私たちの言語を学ぶ外国人には非常に困難ですが、トルコ人は学習している今、同じ語族を日本語とトルコ語学習、私には簡単に来る

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

ve biz kızdığımızı belli etmeyiz duygularımızı fazla hissettirmeyiz karşımızdaki insana

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

ve googla ya jun kaname yazarsanız beni görme şansınız olur ama melissa tuna ile pcde çekilmiş resimlerimiz yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

ve şu an burada saat 21:02

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

ve şu an saat 21:06

Beyler eger gercekten bu arkadas japon ise ve bizimle makara yapmiyorsa verdiginiz cevaplardan utaniriz.bence once bir emin olalim sonra ne yazacaginiza karar verirsiniz zira japonlarin bu gune kadar cok iyiligini gordum.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aleyküm selam yiğen
this is Turkish- bruce lee
242149.jpg

konunun moto sohbet'teki yansıması daha da can alıcı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar