- Konu Yazar
ve yaşım 31 şu an melissa tuna isimli bir türk kızıyla sevgiliyim ve melissa tuna şu an 18 yaşında bir genç kız ve melissa tuna ile yusuke santamaria adlı japon aktör tanıştırdı beni ve melissa tuna japonyaya gelmişti ailesi japonca biliyor ve japonca konuşuyor ailesi ve melissa tuna ilişkim var şu anda melissa tunanın yukiya kitamura adlı sevgilisi vardı yukiya kitamura melissa tunayı aldattı ve melissa tunanın ailesinin şirketleri japonyaya gönderdi ve melissa tuna japonca biliyor ve japonca konuşmasını da biliyor yazmasınıda biliyor ve melissa tuna ile 1 sene sonra evlencem ve birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimizden çok hoşlanıyoruz birbirimize aşığız ve ikimiz birbirimize bir anda tutulduk ve bir anda hoşlandık ve elektirik aldık birbirimizden ve aramızda yaş farkı biraz fazla ama sorun etmedik biz etmiyoruz evlendiğimizde japonyada türkiyede de yaşıyacaz melissa tuna yay burcu ben balık burcuyum ve melissa tunayı yöneten gezegen jupiter adlı gezegen benim burcumu yöneten gezegen ise neptün ve balık ve yayın ve balığın uyumu genelde çok uyumsuz ve çok uyumsuz melissa tuna ve ben bu uyuma rağmen ve burçlarımıza rağmen ve burçlarımızın yönetici gezegenlerine rağmen birbirimizdle anlaşıyoruz ve jupiter ve neptun uyumu çok kötü ve jupiter ve neptun yay ve balık uyumunu negatif etkiliyor ve uygunsuz yapıyor
japonca da ismim bu要潤 ve japonca yazıyorum üstteki yazıları şimdi japonyadan yazıyorum
要潤
と私の年齢は、現時点では、トルコの女の子の恋人31で、メリッサメリッサマグロマグロマグロは現在若い女の子と18歳で、ユースケ·サンタマリアメリッサメリッサマグロ日本に私のところに来て、俳優の家族を紹介してくれた日本語日本語を話し、彼の家族やメリッサマグロとの関係を知っていて、持っている北村幸也ドナウはメリッサメリッサ北村幸也はマグロとマグロメリッサメリッサドナウファミリー企業にだまさ瞬間に彼のガールフレンドだったと日本語を話すために日本に送られたあなたが知っていると、あなたが知っていることを知っているとメリッサマグロや1年間の後、私たちはお互いが好きで、お互いを愛し、互いにそして我々は、私は魚の判決の惑星、私の惑星、私の星占いだ雇って、一度お互いを愛してきた時間と電気で、お互いに恋をしている、と私たちの間に年齢差が、問題は少し七面鳥がyaşıyacazメリッサメリッサマグロとマグロに日本で我々が結婚したかしなかった射手座は木星を支配木星と海王星射手座と魚座の合意にもかかわらず、海王星と魚と私が寝ていても、多くの場合、非常に厄介と放送とメリッサマグロ魚と非常に互換性がない、と、ととbと管理惑星木星と海王星との調和にもかかわらず、コンプライアンスは、コンプライアンスへの影響は非常に悪いと否定的であると不適切な意思
japonca da ismim bu要潤 ve japonca yazıyorum üstteki yazıları şimdi japonyadan yazıyorum
要潤
と私の年齢は、現時点では、トルコの女の子の恋人31で、メリッサメリッサマグロマグロマグロは現在若い女の子と18歳で、ユースケ·サンタマリアメリッサメリッサマグロ日本に私のところに来て、俳優の家族を紹介してくれた日本語日本語を話し、彼の家族やメリッサマグロとの関係を知っていて、持っている北村幸也ドナウはメリッサメリッサ北村幸也はマグロとマグロメリッサメリッサドナウファミリー企業にだまさ瞬間に彼のガールフレンドだったと日本語を話すために日本に送られたあなたが知っていると、あなたが知っていることを知っているとメリッサマグロや1年間の後、私たちはお互いが好きで、お互いを愛し、互いにそして我々は、私は魚の判決の惑星、私の惑星、私の星占いだ雇って、一度お互いを愛してきた時間と電気で、お互いに恋をしている、と私たちの間に年齢差が、問題は少し七面鳥がyaşıyacazメリッサメリッサマグロとマグロに日本で我々が結婚したかしなかった射手座は木星を支配木星と海王星射手座と魚座の合意にもかかわらず、海王星と魚と私が寝ていても、多くの場合、非常に厄介と放送とメリッサマグロ魚と非常に互換性がない、と、ととbと管理惑星木星と海王星との調和にもかかわらず、コンプライアンスは、コンプライアンスへの影響は非常に悪いと否定的であると不適切な意思