merhabalar yeni bir motorsiklet kullanıcısından...

merhaba herkese :)

yani bir motor kullanıcısıyım. motorum jinlun 250 cc.
adana da oturuyorum ve öğretmen olarak çalışıyorum. bu siteye yeni üye oldum ve forumlarda adana da bir motorsiklet kulubü olduğunu gördüm. ben de bu kulübe üye olabilmek, motorsiklet sevgisini yüreğinde taşıyan arkadaşlarla tanışmak, deneyimlerini paylaşmak kulüp aktivitelerine dahil olmak isterim. bu kulübe üyelik ile ilgili neler yapmam gerektiğini, kimlerle irtibata geçmem gerektiğini email adresime yazarsanız sevinirim.
herkese sevgiler.
Emre İLTER
email : [email protected]

Süper Moderatör (BBRR)
:rendeer: Dostum hoşgeldin
Adana diyince KILIÇBALIĞI nic ile Yusuf ağbimize ulaş valla gıclarını yere koymadan geziyorlarve nerde en güzel yemekler varsa onları bulup resimliyor ve bizi mahvediyorlar

hoşgeldin aramıza. bencede arkadaşımın söylediği gibi KILIÇBALIĞI ile irtibata geçersen sana yardımcı olacaktır...

merhabalar sevgili arkadaşlar.
mesajıma bu kadar çabık cevap yazdığınız ve gösterdiğiniz ilgi için gerçekten çok teşekkürler :)
yıllardır içimde kaynayan motorsiklet sevdasını nihayet dışarı vurabileceğim. sizlerle tanışmaktan ve paylaşmaktan çok mutlu olacağım. anladım ki motorsiklet sevgisi, motorsiklet sevenler bir başka oluyor...
hepinize sevgiler.
Emre İLTER

aramıza hoşgeldin bol ve neşeli sohbetler sana dostum. Kazasız belasız günler ve sürüşler:rendeer:

adana=kılıçbalığı hemen kaynaşırsın çok sıcak kanlı bi insan hoşgeldin:rendeer:

hoşgeldin dostum Adanada mutlaka bu kulübe üye olmalısın kılıçbalığı ile irtibata geç sırf bu kulüp ve de özellikle kılıçbalığı için Adana ya ziyarete gelmeyi bile düşünüyorum.Ve şunu bil bu site bağımlılık yaratıyor ve kurtulmak isteyemeyeciğimiz bi türden bağımlılık bu. :)

Hoşgeldin.....:rendeer:
Valla bıktım artık ama moto((R))siklet değil motosiklet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar