- Konu Yazar
İyi akşamlar Motosiklet.net ailesi sizi yeni tanıyorum ama anladığım kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla sıcak ve kalabalık bir ailesiniz... Eskişehirden yazıyorum. 19 yaşındayım 1.80 72 kg birisiyim. Aktif trafik tecrübem var otomobil ile. Araç alıcaktım fakat motosiklet zehri kanıma girdi. Çevrem olsun arkadaşlarım olsun birazda belki babamında benim yaşımda motorunun olması
Öncelikle şöyle diyim arkadaşlarımın mondial yarı otomatik motorlarını ve scooter tarzı kullandım. Şimdi alma amacıma geleceğim. Derslere gidip gelirken, kütüphane ev arası, babamın işinde yardımcı olmak için motor almayı düşünüyorum. Çocukluktan hayalim CBRdır. Şimdi sorum şu sizlere sizce CBR 125R almak mı yoksa CBR 250R mı ? Yzf r125 düşündüm fakat 125 için çok fazla bir fiyatı var. Tabi herşeyden önce ekipman 3-4 milyarımı sadece ekipman içi harcıyacağım
Önce Güvenlik... Şimdi sorum şudur; kursada gidicem o ayrı ama 250r mı almak mantıklıdır 125r mı şehir içi kullanacağım genellikle gidip gelceğim maksimum yerler şehirden uzaklık olarak kütahya ve 50-60 km uzaktaki köye gidip gelirim yazları onun dışında şehir kullanıcam. Şimdiden sizin nacizane fikilerinize dayanarak yardım istiyorum. Şimdiden Teşekkür ederim... İyi Sürüşler Lastiğinize Taş Değmesin. Tekrardan SElamlar
))