Merhabalar Tanışmak ve Sizlerden Yardım Almak İçin Geldim. Buyurun Konuma

İyi akşamlar Motosiklet.net ailesi sizi yeni tanıyorum ama anladığım kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla sıcak ve kalabalık bir ailesiniz... Eskişehirden yazıyorum. 19 yaşındayım 1.80 72 kg birisiyim. Aktif trafik tecrübem var otomobil ile. Araç alıcaktım fakat motosiklet zehri kanıma girdi. Çevrem olsun arkadaşlarım olsun birazda belki babamında benim yaşımda motorunun olması :) Öncelikle şöyle diyim arkadaşlarımın mondial yarı otomatik motorlarını ve scooter tarzı kullandım. Şimdi alma amacıma geleceğim. Derslere gidip gelirken, kütüphane ev arası, babamın işinde yardımcı olmak için motor almayı düşünüyorum. Çocukluktan hayalim CBRdır. Şimdi sorum şu sizlere sizce CBR 125R almak mı yoksa CBR 250R mı ? Yzf r125 düşündüm fakat 125 için çok fazla bir fiyatı var. Tabi herşeyden önce ekipman 3-4 milyarımı sadece ekipman içi harcıyacağım :) Önce Güvenlik... Şimdi sorum şudur; kursada gidicem o ayrı ama 250r mı almak mantıklıdır 125r mı şehir içi kullanacağım genellikle gidip gelceğim maksimum yerler şehirden uzaklık olarak kütahya ve 50-60 km uzaktaki köye gidip gelirim yazları onun dışında şehir kullanıcam. Şimdiden sizin nacizane fikilerinize dayanarak yardım istiyorum. Şimdiden Teşekkür ederim... İyi Sürüşler Lastiğinize Taş Değmesin. Tekrardan SElamlar :)))

merhaba hoş geldiniz az da olsa motor kullanmışsınız cbr 250 26 hp çok zolayacağanı sanmıyorum

Estafurullah bu yolun daha başındayız sizler ellerimizden tutucaksınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

Tek korkum ivmelenmesini kontrol edememekten korkuyorum onun dışında bilinçli bir şekilde kullanıcağım zaten

125 den başlayıp kademe kademe farkları görmek bence daha mantıklı ama az da olsa motor kullanmışsınız. Trafik tecrübem de var diyorsun. Takip mesafesine ve gaz koluna hakim olursan 250cc de kontrol edebilirsin ama benim oyum 125 cc :)

benimde gönlümden 125 sebebi ise az yakıt tüketimi kıvrak motor :) birde ilk SS deneyimim olucak :) bakalım hayırlısı ama herşeyden önce ekipmanlarımı bitirip güvenli sürüş eğitimimi almak sonrada bilinçli bir sürücü olmak :) İyi forumlar lastiğinize taş değmesin

Yamaha parcalari EUR ile. Kirarsan, ki kirarsin ilk motorun. E cc ve marka model hesabini yap sen :)

Yamaha almam zaten hatta bir abim daha geçen yaz aldı r25 gel sana bunu satayım diyor ısrarla yok sağol dedim :) elbette hatalarım olucaktır grenajı yanlışlıkla bir yere sürter çizerim vb. dünya para yamahada. Kafamdaki tek soru CBR250 mi 125 mi ? İyi forumlar lastiğinize taş değmesin :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
İyi bir eğitim alır kendini bilerek kullanırsan CBR 250 seni uzun süre idare eder.
Eğitim işi için de Okan hocaya mesaj at yardımcı olur.

Tamamdır attım Okan hocaya mesaj teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Çok sağol abi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar