Merhaba

Herkese selamlar siteye yeni üye oldum, bi süredir motorlarla ilgili araştırma yapıyorum son 2-3 yıldır bende bi motor isteği başladı gidiyo :D 9 ay sonra 17 yaşıma gircem ve ehliyet kursuna başlıcam öğrenciyim okula ve dershane ye bir cbr125 ile gidip gelmek istiyorum şimdiden hoşbulduk :)

Hoş gelidin Kardeşim Aramıza Sakın Ola ehliyetini almadan Sürüş dersi almadan trafiğe çıkayım deme güzel kardeşim yoksa hem sana yazık olur hem bize

Hoşbulduk, zaten ehliyetimi almadan sürmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum ailemde asla gözyummaz öyle bir şeye :D honda güvenli sürüş eğitimi sadece İstanbul damı var acaba ?

tam olur kardesım tşk aranızda olmak mutluluk verıcı + ehlıyet trafıkte ama para bulamadık işte:D

Kardeş yalnız 17'nin bitmesi gerekiyor umarım sadece yanlış yazmışındır yoksa 1 sene daha bekleyeceksin :)

honda eğitimi ne yazık ki yok ankara'da. Ben bi mail de atmıştım ama geri bile dönmediler :pr:

ulusan motorda ileri sürüş teknikleri kursu veriliyor, ehliyeti de oradan alabilirsin aynı zamanda. Ben de eğitimimi oradan aldım tavsiye ederim :cat:

ankara için iki iyi seçenek var..birisi ulusan diğeri de atom karınca soner hoca...en azından benim bunlardan haberim var sadece...ulusan grup halinde veriyo soner hoca birebir..
forumda okan hoca da veriyo diye düşünüyorum ama emin değilim...

Cevaplarınız için teşekkürler, Umurcan Ankara da pek fazla motor bulunmuyo ybr ler dışında sen Ankara da motor sürdüysen eğer durum nasıl ? :D yani trafikte ciddiye alınıyomu motorcular ?

baya geç oldu ama yeni fark ettim kusura bakma :mrgreen:
trafiğe çıkmak hiç nasip olmadı valla. Ama kullanan arkadaşım var kendisi özellikle kötü bi durumdan bahsetmedi hiç
Her yerde olduğu gibidir herhalde :silent:
İnşallah sen kullanabilirsin de sen bilgilendirirsin beni artık :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar